KRUMLOVSKÝ DRAK
1. Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. 2. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji. Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory přelité
Podobné recepty jako KRUMLOVSKÝ DRAK
Kuřecí tažín
Kuřecí tažín - recept: Osolit, opepřit maso, osmažit na oleji do červena, přidat cibuli a smažit asi 5 minut do zesklovatění, přidat vývar, šafrán, koriandr a zázvor,
Podobné recepty jako Kuřecí tažín
Kremrole paní Čermákové
Kremrole paní Čermákové - recept: Vodu, žloutek, ocet a sůl vyšlehejte a důkladně propracujte s moukou a tukem. Těsto nechte minimálně 2 hodiny odpočinout v ledničce, ideálně přes
Podobné recepty jako Kremrole paní Čermákové