Polévka ze pstruha
Postup přípravy receptu. 1. Hlavy a odřezky pstruhů i s kořením zalijte 1 litrem vody a 15 minut povařte. Na másle orestujte nasekanou cibuli a nakrájenou kořenovou zeleninu, pak i nakrájené brambory. Zaprašte moukou, zalijte scezeným vývarem a uvařte. 2. Polévku rozmixujte dohladka, podle chuti oso
Podobné recepty jako Polévka ze pstruha
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně recept
Postup přípravy. Pstruha osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme bylinkami. Necháme ho v chladu ležet aspoň půl hodiny. Zapékací misku vymažeme máslem a přidáme na nudličky nakrájenou slaninu. Na tento základ vložíme pstruha, podlijeme vínema a dáme do rozpálené trouby.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami recept ...
Rozpálíme teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opékáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté obrátíme dopéct. Přidáme máslo, zakapeme citrónem a necháme rybku dodělat. Podáváme s brambory.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Jarní pórková polévka s uzeným lososem
Jarní pórková polévka s uzeným lososem. Vykouzlete si jaro na talíři. Stačí vám k tomu opravdu málo – pórek, brambory, vývar, smetana, sůl, pepř a uzený lososovitý pstruh. Polévka je chuťově velmi jemná a s plátky uzené ryby se to krásně doplňuje.
Podobné recepty jako Jarní pórková polévka s uzeným lososem
Citronový pstruh lososovitý recept
Suroviny: pstruh, mouka hladká, sůl, tymián citronový, tráva citronová, pepř citronový, citron, máslo, olej. V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v….
Podobné recepty jako Citronový pstruh lososovitý
Polévka ze pstruha
1. Hlavy a odřezky pstruhů i s kořením zalijte 1 litrem vody a 15 minut povařte. 2. Na másle orestujte nasekanou cibuli a nakrájenou kořenovou zeleninu, pak i nakrájené brambory. Zaprašte moukou, zalijte scezeným vývarem a uvařte. 3. Polévku rozmixujte, osolte, opepřete. Prohřejte se smetanou.
Podobné recepty jako Polévka ze pstruha
Pstruh lososovitý s citronovou omáčkou recept
Suroviny: pstruh, citron, máslo, olej, sůl, pepř, kmín mletý, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana, kopr. Omyté a osušené filé osolíme a okořeníme. Lehce pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.V pánvi rozehřejeme olej a filé opečeme kůží dolů asi….
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s citronovou omáčkou
Krémová polévka z lososa
Přidejte rozkrojené a na suché pánvi opečené stroužky česneku a půlky cibule, rajčata, orestovanou mrkev, zbytek vody, pepř, špetku soli a bobkový list. Při nízké teplotě vývar táhněte asi 90 minut, poté odstraňte bobkový list a zbytek vývaru pořádně rozmixujte tyčovým mixérem a propasírujte přes je
Podobné recepty jako Krémová polévka z lososa
Bohatá luštěninová polévka
1 porce 60 minut Suroviny luštěniny (směs luštěnin s obsahem čočky) 500 g máslo 2 lžíce cibule (střední velikosti) 2 ks mrkev 3 ks anglická slanina 100 g česnek 4 stroužky bobkový list 1 ks zavařená rajčata 400 g hořčice 2 lžičky hladkolistá petržel ( na ozdobení) sůl pepř Oblíbená čočková polévka m
Podobné recepty jako Bohatá luštěninová polévka
Pstruh lososovitý s lehkým špenátem recept
Filety z pstruha opláchneme a důkladně osušíme. Položíme je kůží dolů na prkýnko a vetřeme do masa směs olivového oleje a jemně nasekaných bylinek, nakonec pokapeme citronem. Necháme uležet/marinovat/ 30 minut. Půl sáčku špenátu vsypeme do misky a zalijeme vroucí vodou.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s lehkým špenátem
Pstruží lososovité filé na česneku a zázvoru recept ...
Necháme cca 10 minut uležet. Odleželou rybu posypeme solí, kmínem a pepřem. Rozehřejeme máslo s trochou oleje a maso začneme opékat kůží dolů. Pečeme z každé strany asi 2-3 minuty, podle síly masa. Nesmí být vysušené. Já raději dělám méně. Podávala jsem s bramborovým pyré s petrželkou. Uvařeno Přida
Podobné recepty jako Pstruží lososovité filé na česneku a zázvoru ...
Bohatá luštěninová polévka
Bohatá luštěninová polévka. Luštěniny jsou nejen výborné a chuťově rozmanité, ale jsou i výborným zdrojem bílkovin, což je skvělé, pokud omezujete maso nebo chcete budovat svaly.
Podobné recepty jako Bohatá luštěninová polévka
Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou recept
Postup přípravy. Brambory omyjeme a dáme vařit ve slupce do osoléné vody. Růžový pepř lehce podrtíme v hmoždíři. V misce smícháme vinný ocet, špetku soli, růžový pepř, med a olej. Důkladně prošleháme. Rybu na kůži lehce nařežeme, z obou stran potřeme olejem, posypeme nasekaným rozmarýnem a osolíme.
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s lehce pikantní zeleninou
Pstruh lososovitý jako studená pochoutka recept
Omyté a osušené maso položíme na sůl, zasypeme kompletně solí a necháme hodinu uležet. Po hodince filety omyjeme ve studené vodě a pořádně osušíme. Krájíme šikmo na co nejtenčí plátky a podáváme jako chuťovku nebo jak součást chlebíčků a jednohubek. Uvařeno Přidat do oblíbených (12×) Přidat poznámku
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý jako studená pochoutka
Slepičí polévka se strouháním
Slepičí polévka se strouháním. 14x. Když venku fouká studený vítr, hrozně se těšíme na horkou porci polévky, nejlépe hezky doma v teple. A pokud si máme vybrat jednu jedinou, vyhrává silný slepičí vývar, přesně takový, jaký vařívala babička... 8 porcí. 120 minut.
Podobné recepty jako Slepičí polévka se strouháním
Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou recept ...
10. 2017 16:12 mika59 Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 2 porce pstruha s kůží 2 stroužky česneku větší snítka bazalky 1-2 kolečka citronu plátek másla trochu oleje baby karotka mražený hrášek sůl čerstvě mletý pepř nasekaná petrželka s bazalkou Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou ...
Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem recept
2 cca 500 g pstruha lososovitého cca 2 PL čerstvého libečku menší hrst čerstvé petrželové natě 1 polévková lžíce citronové šťávy 2 tenké plátky másla sůl pepř Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Dala j
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Polévka s lososem recept
1/2 oloupaného citronu. 1/2 lžíčky cukru. 2 jarní cibulky. 50 g másla. 100 g hladké mouky. pepř. špetka muškatového oříšku. 200 g lososa (- filety) 200 ml smetany 33%.
Podobné recepty jako Polévka s lososem
Lososová polévka s houbami recept
Překrájíme na větší kousky. V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, rozpálíme olej a máslo. Vhodíme lososové kousky a opékáme, dokud se nepřestane losos stydět a svoji barvu z růžové nezmění na téměř bílou. Pak přidáme suché houbičky a 3 minutky společně restujeme. Přidáme zeleninu, pórek a zalijem
Podobné recepty jako Lososová polévka s houbami
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Pokapeme olivovým olejem a vetřeme bylinky, zakapeme citrónem a necháme 20 minutek uležet. Rozpálíme teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opékáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté obrátíme dopéct. Přidáme máslo, zakapeme citrón
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Hustá lososová polévka recept
V hrnci rozpustíme máslo, zasypeme moukou, osmahneme a zalijeme studeným vývarem a mlékem. Dobře provaříme (15-20 minut) a přidáme lososa, kterého jsme vidličkou rozdělili na kousky velikosti menších soust. Dochutíme solí, podravkou, cukrem a citrónovou šťávou. Na závěr vsypeme drobně nakrájený kopr
Podobné recepty jako Hustá lososová polévka
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Hrášková polévka podle Pohlreicha. Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. 18.
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem recept ...
Do předehřáté pánve dáme olivový olej a vložíme filety pstruha nejprve kůží dolů, kterou předem několikrát nařízneme. Necháme opéct do zlaté barvy, obrátíme a opečeme i druhou stranu, celkem cca 5 minut. Na každý kousek filetu dáme rozpustit kolečko sardelového másla. Ihned podáváme s připraveným hr
Podobné recepty jako Filety lososovitého pstruha s mátovým hráškem ...