Pomalu pečené hovězí maso recept
Vrátíme maso, podlijeme vývarem, přiklopíme a dáme vyhřáté trouby na 220 st. Pečeme deset minut, stáhneme teplotu na 160 st. a pečeme asi 3-4 hodinky. Občas zkontrolujeme a přeléváme výpekem. Měkké maso vytáhneme a udržujeme v teple. Omáčku přelijeme do kastrolu a zahustíme moukou rozmíchanou ve vývaru. Omáčku ...
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí maso
Pomalu pečená krůtí stehna v medovohořčičné marinádě ...
Podlijte ho vodou a bílým vínem přiklopte a pečte na 150 °C asi hodinu. Mezitím si připravte marinádu smícháním oleje, kečupu, medu, hořčice, grilovacího koření a čerstvě namletého pepře. Po hodině touto směsí potřete pečící se stehna. Znovu přiklopte a pečte ještě asi 70–80 minut.
Podobné recepty jako Pomalu pečená krůtí stehna v medovohořčičné marinádě ...
Pomalu pečené vepřové koleno s extra křupavou kůrkou ...
Pomalé pečení zajistí vepřovému kolenu intenzivní chuť, nebeskou měkkost a křehkou a křupavou kůrku. Zároveň nepřijdete o tolik masa jako v případě, kdybyste ho pekli kratší dobu na vyšší teplotu. 3 porce. 120 minut. česká. Maso. voda 4–5 l. vepřové koleno (zadní ) 1 ks. mořská sůl 200 g. K podávání. nakládané cibulky (či jiná zelenina) hořčice.
Podobné recepty jako Pomalu pečené vepřové koleno s extra křupavou kůrkou ...
Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou ...
Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou. Šťavnaté vepřové plátky potřené česnekem, položené na vrstvě cibule, jablka a beraních rohů pečeme podlité vodou smíchanou s hořčicí. Výborné pečené maso zalité šťávou si vychutnáme například s bramborami. 5,0 (28×) mika59. 17 názorů. 210 min.
Podobné recepty jako Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou ...
Pomalu pečená krůtí stehna recept
Maso vykostíme a vyřežeme ty největší šlachy, z obou stran osolíme a okmínujeme. Na dno pekáčku dáme nakrájenou slaninu a snítky tymiánu, na ni položíme maso kůží nahoru a na ně přidáme ještě trochu tymiánu, podlijeme hrnkem vody. Přikryjeme pekáč a dáme do předehřáté trouby na 180°C.
Podobné recepty jako Pomalu pečená krůtí stehna
Pomalu pečená krůta s česnekem a citronem
Svažte jí nožky a špičky křídel zasuňte pod tělo. Krůtu pečte 2 a půl hodiny, potírejte ji vypečenou šťávou. Vpichem do nejsilnější části stehna se přesvědčte, že vytéká čirá šťáva – pak je maso propečené. Krůtu vyndejte na prkýnko, volně ji přikryjte alobalem a nechte 20 minut odpočívat. Pak ji ...
Podobné recepty jako Pomalu pečená krůta s česnekem a citronem
Pomalu pečená hovězí kližka recept
Hovězí kližku si nakrájíme na silnější plátky a lehce na okraji nakrojíme, aby se nám příliš při dušení nekroutila. Plátky kližky potřeme olejem, opepříme a bohatě posypeme na jemno nasekanou petrželovou natí smíchanou s nasekaným oreganem. Naložené maso dáme do chladu nejlépe na 24 hodin.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kližka
Pomalu pečený bůček
Pečte asi 15 minut a poté snižte teplotu na140 °C. Maso přiklopte a pomalu pečte asi 90 minut. Do pekáče přisypte cibuli, zeleninu a tymián a vše pečte dalších 60 minut. Maso vyndejte na prkénko a z pekáče opatrně naběračkou seberte tuk. K zelenině přilijte 1/2 hrnku vody, přiveďte ji k varu a odvařte všechny přípečky.
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček
Pomalu pečené vepřové maso po kubánsku
Maso dejte do velkého pekáče a důkladně ho osolte a opepřete. V misce promíchejte pomerančovou a limetovou šťávu a kůru, římský kmín, česnek a olej. Promíchejte a rozdělte na dvě poloviny. Jednou částí marinády zalijte maso a čistýma rukama ji do něj vmasírujte ze všech stran. Zakryjte alobalem a nechte marinovat ...
Podobné recepty jako Pomalu pečené vepřové maso po kubánsku
Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce ) recept
Postup přípravy. Nejprve nakrájíme slaninu na hranolky a vložíme ji na půl hodiny do mrazáku (lépe se pak bude maso špikovat). Do masa tenkým dlouhým nožem prořízneme ve směru vláken otvory, do kterých vsuneme slaninu. Maso ze všech stran osolíme a opepříme.
Podobné recepty jako Hovězí cikánská pečeně ( z pomalého hrnce )
Pomalu pečené kuře s nádivkou
Rozprostřeme ji do pekáčku vyloženého pečicím papírem a pečeme 20-30 minut (podle výšky nádivky) při 160 °C, až zpevní a zezlátne. Kapustičky rozebereme na jednotlivé lístky a krátce je orestujeme na másle, aby zůstaly křupavé.
Podobné recepty jako Pomalu pečené kuře s nádivkou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví recept ...
7. 2016 15:17. +15. dalších fotek. Přidat fotku. Suroviny. 8 porcí. 1000-1200 g vepřové plece. 1 velká cibule. 1 hrst sušené cibule. 5 stroužků česneku. 300 ml světlého piva. 2 lžíce hořčice. sádlo. kmín. sůl. mletý pepř. Dále: brambory (menší, celé) 1 mrkev. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot.
Podobné recepty jako Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví ...
Pomalu pečený roastbeef
Po upečení nechte maso nejméně půl hodiny až hodinu odpočinout. Klasický anglický roastbeef se podává krájený na slaboučké plátky (samozřejmě vždy přes vlákno), jen s vařenou bramborou a podušenou zeleninou. Ještě oblíbenější je ale podávaný nastudeno, s pikantními chuťovkami, hořčicí apod. nebo jako náplň ...
Podobné recepty jako Pomalu pečený roastbeef
Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Takto připravenou marinádou ze všech stran potřeme maso, vložíme do lednice a necháme 24 hodin marinovat. Druhý den vložíme maso i s marinádou do nádoby na pečení. Podlijeme trochou vody a přikryté pečeme při 140 °C (horní a dolní ohřev) 4 hodiny. Poté odkryjeme a dopékáme 1/2-1 hodinu. Průběžně poléváme výpekem.
Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci
Pomalu pečené hovězí žebro recept
Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké. Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurtovo-koprovým dipem. Poznámka autorky receptu.
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí žebro
Pomalu pečená kližka na Moravance recept
Pomalu pečená kližka na Moravance. Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý. 4,3 (15×) mika59. 5 názorů. 240 min.
Podobné recepty jako Pomalu pečená kližka na Moravance
Pečené maso recept
Maso omyjeme, rozkrojíme na 4 menší kousky. Maso osolíme, potřeme lisovaným česnekem. Na pekáč dáme trochu sádla nebo oleje a na něj nakrájenou cibuli. Místo tuku můžeme použít na dno i pečicí papír. Smícháme hladkou mouku s grilovacím kořením a maso obalíme. Přemístíme na plech a posypeme kmínem.
Podobné recepty jako Pečené maso
Telecí pečeně z pomalého hrnce recept
Necháme aspoň do druhého dne. Připravíme pomalý hrnec a vložíme maso. Podlijeme půl hrnkem vody a přiklopíme. Pustíme na L na 7 hodin. V pánvi si restujeme cibulku a poté přidáme česnek. Vložíme zeleninu a restujeme asi 6-8 minutek. Přidáme protlak a zalijeme vínem. Vložíme větvičku rozmarýnu, nakládaný pepř a přidáme výpek z masa.
Podobné recepty jako Telecí pečeně z pomalého hrnce
Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku recept ...
Maso okapeme, osušíme a posypeme směsí koření z jedné strany, otočíme a opět posypeme z druhé strany. Maso zabalíme do alobalu. Dáme na plech tak, aby masitější část byla vespodu, v troubě pečeme 1 hodinu při teplotě 160 °C. Balíčky otočíme a pečeme ještě asi 45 minut.
Podobné recepty jako Pomalé kuře pečené nasucho v kořeněném kabátku ...
Pomalu pečené kuře recept
Očištěné kuře vložíme do hrnce s roztokem a necháme přikryté nebo zabalené v lednici po dobu nejméně čtrnácti hodin. Rozehřejeme troubu s horkovzduchem na 90°C. Poté kuře vyjmeme z láku a dobře osušíme papírovými utěrkami. Rozpuštěné máslo smícháme s kořením a celé kuře bohatě potřeme.
Podobné recepty jako Pomalu pečené kuře
Vepřovka z pečeného masa recept
Když je všechno maso pokrájené, přisypeme sůl, rychlosůl a kmín. Důkladně promícháme. Podlijeme asi 4-5 dl vody, pekáč uzavřeme poklicí nebo alobalem, dobře utěsněným kolem pekáče. Vložíme do předehřáté trouby na 15-20 minut, aby se maso rychle prohřálo. Pak teplotu snížíme na 150 ºC a pečeme do změknutí masa.
Podobné recepty jako Vepřovka z pečeného masa
Pomalu pečené vepřové koleno
Postup přípravy. Koleno omyjeme a nařízneme kůži lehce kolem dokola jako spirálu. Vetřeme přiměřeně sůl a pepř do kůže. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou s cukrem a zbytkem soli. Koleno musí být celé ponořené. Podle chuti přidáme nové kořeni a česnek. Necháme marinovat přes noc.
Podobné recepty jako Pomalu pečené vepřové koleno
Dobré pečené krkovičkové plátky recept
11. 2011 19:15. Dobré pečené krkovičkové plátky. Bibinka. Přidat fotku. Suroviny. 5 porcí. krkovice s kostí (600-700 g bez kosti) cibule. česneku. pórek. kmínu. rozmarýnu. tymiánu. mouky. vývar. sůl. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Postup přípravy. Krkovičku vykostíme a nakrájíme na plátky. Maso rozložíme a velmi lehce naklepeme.
Podobné recepty jako Dobré pečené krkovičkové plátky