Řecký salát s cizrnou je pikantní a přitom lehký a osvěžující. Lehká jarní večeře nebo i oběd. (celý recept)
Řecký salát s cizrnou je pikantní a přitom lehký a osvěžující. Lehká jarní večeře nebo i oběd.
Z cizrny slijeme nálev a nasypeme ji do mísy. Přidáme pokrájený zelený salát, na polovinu překrájená r...
Řecký salát s cizrnou je pikantní a přitom lehký a osvěžující. Lehká jarní večeře nebo i oběd.
Z cizrny slijeme nálev a nasypeme ji do mísy. Přidáme pokrájený zelený salát, na polovinu překrájená rajčata, olivy, nakrájený sýr feta, okurku nakrájenou na plátky a na tenké proužky nakrájenou cibuli.
Vše zlehka promícháme.
Všechny ingredience smícháme v malé misce a pak hotovou zálivkou přelijeme smíchaný salát. Můžeme ihned podávat, ale lepší je salát před podáváním nechat uložený jednu hodinu v ledničce.