Dvacetiminutová kuřecí polévka je hustá,sytá a voní dobrým sýrem. Můžeme ji doplnit některou z volitelných přísad, ale není to nezbytné, i bez nich bude chutnat skvěle. (celý recept)
Dvacetiminutová kuřecí polévka je hustá,sytá a voní dobrým sýrem. Můžeme ji doplnit některou z volitelných přísad, ale není to nezbytné, i bez nich bude chutnat skvěle.
Ve velkém hrnci zahřejeme o...
Dvacetiminutová kuřecí polévka je hustá,sytá a voní dobrým sýrem. Můžeme ji doplnit některou z volitelných přísad, ale není to nezbytné, i bez nich bude chutnat skvěle.
Ve velkém hrnci zahřejeme olej na střední teplotu. Přisypeme cibulku a smažíme ji až zesklovatí.Nyní přidáme utřený česnek a ještě jenu minutu vše restujeme.
Do hrnce nyní nasypeme kukuřičnou mouku a za stálého míchání ji další minutu smažíme.
Přidáme polovinu vývaru a dobře rozmícháme. Pak dolijeme zbytek vývaru, přidáme zelené chilli papričky,kmín, trochu soli, rozdrcená rajčata, fazole, omáčku enchilada a nakrájené kuřecí maso.
Za stálého míchání polévku přivedeme k varu, a při snížené teplotě ji 3 minuty povaříme.
Nakonec přidáme nastrouhaný sýr a polévku odstavíme z plotny.
Polévku podáváme teplou, doplníme ji třeba pečivem.