Hamburger s krůtím masem a zelným salátem je pikantní a s vynikající chutí. Zelný salát si můžete připravit klidně i den předem a uložit ho do ledničky. (celý recept)
Hamburger s krůtím masem a zelným salátem je pikantní a s vynikající chutí. Zelný salát si můžete připravit klidně i den předem a uložit ho do ledničky.
Zelný salát připravíme smícháním všech uved...
Hamburger s krůtím masem a zelným salátem je pikantní a s vynikající chutí. Zelný salát si můžete připravit klidně i den předem a uložit ho do ledničky.
Zelný salát připravíme smícháním všech uvedených ingrediencí a uložíme ho do chladna.
Gril si předehřejeme na 200 stupňů. Ve velké míse smícháme maso s pažitkou, nakrájenou cibulí, chipotle papričkou, sojovou omáčkou, adobo omáčkou, přidáme vejce a podle chuti osolíme a opepříme.
Vytvoříme karbanátky a obalíme je ve strouhance.
Hotové karbanátky grilujeme po každé straně asi 5 minut v předehřátém grilu.
Rozpůlíme žemle a naplníme je zelným salátem a krůtími karbanátky. Podle chuti můžeme přidat i hořčici či kyselé okurky.