Kančí maso s bramborem recept
Postup přípravy. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, pak přidáme na plátky maso osolené a opepřené a zprudka opečeme. Stáhneme oheň a pomalu dusíme, podle potřeby podléváme buď vodou nebo rozvařeným masoxem. Asi v polovině přidáme koření na zvěřinu nebo divočinu. Když je maso měkké, necháme šťávu tr
Podobné recepty jako Kančí maso s bramborem
Pečené kančí maso recept
Maso ve směsi oleje a česneku důkladně obalíme. Kančí maso pečeme asi 45 minut téměř do poloměkka. Jakmile se trochu zatáhne, podlijeme ho trochou horké vody. Poté zasypeme hnědé kostičky masa proužky různobarevné cibule. Přidáme pár snítek tymiánu nebo lehce zasypeme sušeným tymiánem. Pečeme, dokud
Podobné recepty jako Pečené kančí maso
Sušené maso recept
Po ukončení marinování maso opět osušíme a okořeníme oblíbeným kořením nebo bylinkami. Sůl nepřidáváme, bude jí ještě dost a dost. Připravíme nádobu na sušení (nejlépe uzavíratelnou) a „sušící směs“. Směs připravíme tak, že smícháme kuchyňskou sůl a jemný krystalový cukr v poměru 1:1. Na dno nádoby
Podobné recepty jako Sušené maso