Kančí se šípkovou omáčkou recept
Maso odložíme stranou a na tuku opečeme nakrájenou zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, přidáme 1 lžíci šípkového džemu, přikryjeme a pečeme v troubě doměkka. Během pečení, je-li potřeba, podléváme vývarem nebo vodou.
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Hovězí kližka se šípkovou omáčkou a podmáslovým knedlíkem ...
Housky nakrájíme na malé kostky. Rozložte je na plech a dejte na 10 - 15 minut do trouby ke kližce. Šalotku nakrájíme nadrobno, zpěníme na másle a přidáme k pečivu. Osolíme, ochutíme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku a přidáme nasekané listy petrželky.
Podobné recepty jako Hovězí kližka se šípkovou omáčkou a podmáslovým knedlíkem ...
Kančí se šípkovou omáčkou
Vsypte cukr a nechte zkaramelizovat dohněda, aby měl základ tmavší barvu. Přilijte ocet a nechte zcela odpařit. V této fázi vložte osolené maso a na základu ho ze všech stran opečte. Podlijte vínem, z poloviny ho odpařte a přilijte cca 200 ml silného vývaru.
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Šípková omáčka s kančím
pepř celý 10 kuliček. Karlovarské knedlíky. rohlík 4 ks. polohrubá mouka 250 g. petrželka (nasekané ) hrst. vejce (žloutky a bílky zvlášť) 2 ks. plnotučné mléko 250 ml. sůl špetka. Perfektní recepty na úpravu zvěřiny. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Šípková omáčka s kančím
Kachní prsa se šípkovou omáčkou
Se šípkovou omáčkou nemusíte připravit jen kančí! Skvěle funguje i k dochucení voňavých kachních prsou, která jsou hodně oblíbená. K nim pak můžete přidat krémové dýňové pyré a lehce orestované hnědé žampiony. Tak s chutí do toho!
Podobné recepty jako Kachní prsa se šípkovou omáčkou
Kachní prsa se šípkovou omáčkou recept
Posledných 20 minút pečieme odkryté a mäso polievame výpekom. Do kastrólika dáme maslo a necháme ho roztopiť. Pridáme džem, klinčeky, vodu, šťavu a za stáleho miešania privedieme k varu. Ak je potrebné, pridáme vody viac. Necháme krátko povariť. Potom omáčku zahustíme Solamylom rozmiešaným v troche bieleho vína.
Podobné recepty jako Kachní prsa se šípkovou omáčkou
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou recept ...
Suroviny. 6. 1 kg hovězí kližky (nejlépe celistvý sval) 10 - 15 stroužků česneku (CZ) 1 velká cibule. 1 litr vývaru z hovězích kostí. svazek petrželové natě. sůl. pepř.
Podobné recepty jako Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou ...
Kančí maso se šípkovou omáčkou recept
Po 10-ti minutách zalijeme asi půl litrem nálevu, vložíme maso, které jsem posypala sečuánským pepřem a přiklopíme pokličkou. Dáme do trouby a pečeme asi hodinu a půl na 200°C. Pak vyndáme a doděláme omáčku na plotně. Vyjmeme koření a maso, které dáme do alobalu.
Podobné recepty jako Kančí maso se šípkovou omáčkou
Pečený králík se slaninou a šípkovou omáčkou
Králičí stehna omyjte, osušte, osolte a opepřete. Zabalte je do plátků slaniny a vložte do hrnce na zeleninu s vývarem. Hrnec či pekáč přiklopte a dejte péct na cca 60–70 minut do trouby na 180 °C. Po této době by maso mělo být už měkké, odkryjte ho a dopečte asi 15 minut bez pokličky.
Podobné recepty jako Pečený králík se slaninou a šípkovou omáčkou
Pomalu pečená hovězí kližka recept
Postup přípravy. Hovězí kližku si nakrájíme na silnější plátky a lehce na okraji nakrojíme, aby se nám příliš při dušení nekroutila. Plátky kližky potřeme olejem, opepříme a bohatě posypeme na jemno nasekanou petrželovou natí smíchanou s nasekaným oreganem. Naložené maso dáme do chladu nejlépe na 24 hodin.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kližka
Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou
Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou - recept: Pokrájené cibule, špek a olej dáme do hrnce a osmažíme dozlatova. Přidáme na kostky pokrájenou osolenou a opepřenou kližku a za občasného promíchání
Podobné recepty jako Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou
Králík v šípkové omáčce recept
Do vzniklé omáčky přidáme nakrájený celer a česnek. Zahustíme škrobem, který si rozmícháme v trošce vody. Nakonec do omáčky vrátíme kousky masa a ještě pár minut vaříme na mírném plameni. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s bramborovými noky. Uvařeno (2×) Přidat do oblíbených (38×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Jiné maso. Omáčky.
Podobné recepty jako Králík v šípkové omáčce
Kančí kýta s šípkovou omáčkou
O tom, jestli se šípkovou nebo se zelím, se nemusíme hádat. Jistě vás v tomto receptu osloví křehké a jemné kančí maso v lahodné šípkové omáčce s knedlíky dle vlastní chuti. Překvapte své blízké výborným jídlem.
Podobné recepty jako Kančí kýta s šípkovou omáčkou
Vepřové medailonky s jednoduchou šípkovou omáčkou recept ...
K výpeku přidáme zbylé máslo, rozpustíme ho a zasypeme moukou. Prosmahneme a jíšku postupně ředíme vínem a vývarem. Přidáme šípkovou marmeládu a na mírné teplotě vaříme 20 minut. Dochutíme solí, cukrem, octem nebo citrónem, poté vložíme plátky masa a společně asi 5 minut prohříváme. Podáváme s houskovým nebo kynutým knedlíkem. Uvařeno (2×)
Podobné recepty jako Vepřové medailonky s jednoduchou šípkovou omáčkou ...
Kanec se šípkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Kýtu nasolíme, opepříme a necháme zatáhnout. Maso vyjmeme a na zbylém oleji osmahneme cibuli a zeleninu (nezáleží na tvaru - nakonec se omáčka bude mixovat). Až chytí barvu, přidáme plátky z celého oloupaného citrónu, marmeládu, lžičku cukru a trochu soli. Opět osmahneme.
Podobné recepty jako Kanec se šípkovou omáčkou
Plátky vepřové panenky se šípkovou omáčkou
abc
Podobné recepty jako Plátky vepřové panenky se šípkovou omáčkou
Hovězí kližka s brokolicovo-česnekovou omáčkou,připraveno v ...
4. 2015 11:58. Hovězí kližka s brokolicovo česnekovou omáčkou. Anna Kocikova. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. 4. 950 g hovězí kližky vcelku. 200 g slaniny nebo špeku. 500 g brokolice (růžičky i košťál) 350 ml horké vody. 2 lžíce oleje. 2 velké hrsti nakrájeného medvědího česneku. sůl. mletý pepř. (nit na utažení masa)
Podobné recepty jako Hovězí kližka s brokolicovo-česnekovou omáčkou,připraveno v ...
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou recept
Vínem naředíme šípkový džem, přidáme hladkou mouku, mletý bílý pepř a postupně přiléváme do výpeku, hustotu můžeme upravit smetanou. Necháme chvíli probublat. Podáváme s karlovarským knedlíkem. Uvařeno (1×) Přidat do oblíbených (118×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Jiné maso. Omáčky. Zvěřina. Zeleninové omáčky. Marinování. Restování.
Podobné recepty jako Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Jelení kýta se švestkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na plátky a po stranách jej nařízneme (asi 4 řezy - aby se maso nekroutilo). Do hlubší pánve nalijeme olej, maso na něm prudce orestujeme, než se stáhne. Osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a zakryjeme pokličkou, dusíme do té doby, než maso změkne.
Podobné recepty jako Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Srnčí kýta se šípkovou omáčkou recept
Z PH odebereme 1/2 litru srnčího vývaru a smícháme s šípkovou marmeládou a protlakem. Pokud je omáčka řídká, tak ji můžeme trochu zahustit hladkou moukou, kterou rozmícháme v troše studené vody a poté vlijeme do šípkové omáčky a necháme po promíchání provařit cca 10–15 minut.
Podobné recepty jako Srnčí kýta se šípkovou omáčkou
Kančí špízy se šípkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Odblaníme, naklepeme a naporcujeme maso na kostky a naložíme aspoň na 2 hodiny do marinády z uvedených surovin, nejlépe přes noc. Maso vyjmeme z marinády a osolíme. Dále nakrájíme cibuli, papriku a slaninu. Na střídačku napichujeme na špejle.
Podobné recepty jako Kančí špízy se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka recept
Na másle se sádlem orestujeme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu, pak přidáme nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova. Vsypeme cukr a necháme zkaramelizovat dohněda, aby měl základ tmavší barvu. Přilijeme ocet a necháme zcela odpařit. V této fázi vložíme osolené maso a na základu ho ze všech stran opečeme.
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou recept
V pekáčku rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, maso ze všech stran orestujeme (2 hodiny před restovaním maso vyjmeme z ledničky, aby získalo pokojovou teplotu). Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou zeleninu, koření, podlijeme horkou vodou, vložíme do trouby, z počátku pečeme při 200°C a dopékáme při 180°C za občasného polévání a ...
Podobné recepty jako Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou