Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence recept
Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence Výborná smetanová omáčka s vůní a pikantností pepře. Hodí se k vepřové panence, ale můžete použít jakékoli oblíbené maso, případně chřest a jako přílohu opékané brambory.
Podobné recepty jako Nejlepší pepřová omáčka nejen k panence
Panenka pečená v pepřové omáčce recept
Panenka pečená v pepřové omáčce. Když doma upečeme vepřovou panenku v pepřové omáčce, budeme si připadat jako v luxusní restauraci. Omáčka se připravuje z čerstvě drceného pepře, který dodá omáčce tu správnou chuť. Jako přílohu podáváme zeleninu nebo brambory. 5,0 (80×) Eliza. 20 názorů.
Podobné recepty jako Panenka pečená v pepřové omáčce
Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
Pepřová omáčka: Nakrájíme nadrobno šalotku a vložíme jí do pánve, kde jsme restovali panenky. Přidáme máslo a šalotku orestujeme, přidáme černý pepř, přilijeme smetanu, zamícháme a necháme provařit. Maso vyjmeme z trouby a necháme jej pár minut odpočinout.
Podobné recepty jako Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou recept ...
Teď už opět můžeme zvýšit teplotu a přidáme zredukovaný vývar, povidla, jalovec a tymián. Důkladně rozmícháme a redukujeme na požadovanou hustotu. Podle potřeby dochutíme. Panenku vyjmeme z alobalu, šťávu vlijeme do omáčky a promícháme.
Podobné recepty jako Panenka s portskou švestkovou (povidlovou) omáčkou ...
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Postup přípravy receptu. 1. Pokud máme čas, plátky panenky si tak na 2 hodinky předem naložíme do směsi oleje a různých bylinek. Pánev s kapkou oleje pořádně rozpálíme a panenky na ní z obou stran orestujeme, z každé strany max. 3 minuty, aby maso zůstalo šťavnaté. Z každé strany kousek masa posypem
Podobné recepty jako Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
Panenka v pepřové omáčce
1 lžíce pepř mletý pepř nadrtit v ubrousku paličkou 100 g anglická slanina 200 ml smetana ke šlehání 500 g vepřová panenka 200 ml vepřový vývar může být i masox olej Postup přípravy receptu 1 Maso nakrájíme na plátky a pomocí kloubů lehce maso naklepeme. Maso osolíme a osmahneme na pánvi (na malém m
Podobné recepty jako Panenka v pepřové omáčce
Vepřová panenka se sýrovou omáčkou recept
Postup přípravy. Panenku naložíme den předem. Já použila svůj oblíbený sečuánský pepř. Pak rozložíme několik plátků šunky a položíme na ni špalíčky panenky. Omotáme šunkou a restujeme dozlatova na oleji. Maso vyjmeme a doděláme cca 10 minut v troubě. Do výpeku přidáme vodu, hořčici a zahustíme.
Podobné recepty jako Vepřová panenka se sýrovou omáčkou
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory ...
Panenku nakrájíme na 2,5-3 cm široké plátky, dlaní rozplácneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, pokápneme oliv. olejem a necháme chvíli stát, pak prudce opečeme na pánvi na trošce oliv. oleje z každé strany asi 2 min. Vyndáme z pánve a osmahneme na ní nastrouhanou mrkev, celer, petrž
Podobné recepty jako Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory ...
Vepřová panenka na hořčicovo-smetanové omáčce recept ...
Postup přípravy. Maso ocistime, v hmozdiri natluceme cely pepr a maso jim posypeme, osolime. Na rozpalene panvi smazime z kazde strany 1 minutu, po 4 minutach prendame maso do trouby na 80 stupnu (10 minut) Na vypek z masa pridame horcici, pridame smetanu a trochu masla, povarime a omacka je hotova.
Podobné recepty jako Vepřová panenka na hořčicovo-smetanové omáčce ...
Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
1 špetka sušené bazalky steakové koření 1 lžička bazalkového pesta 1 rajče 1 lžíce olivového oleje mletý pepř 4 barev sůl Způsob přípravy Vepřová panenka se smetanovou omáčkou je díky druhu masa rychle připravená minutka. Můžeme podávat třeba s opečenými brambory, nebo přidat dušenou zeleninu. Třeba
Podobné recepty jako Vepřová panenka se smetanovou omáčkou
Vepřová panenka na bylinkách se smetanovo-žampionovou omáčkou
Nejšťavnatějším druhem vepřového masa je vepřová panenka. Marinovaná v cibuli, česneku, obalená v sušených bylinkách, vytvoří společně se smetanovo-žampionovou omáčkou výborný chuťový zážitek. 4,8 (12×) Montanka. 7 názorů.
Podobné recepty jako Vepřová panenka na bylinkách se smetanovo-žampionovou omáčkou
Panenčiny medailonky v houbové omáčce recept
Panenčiny medailonky v houbové omáčce. Křehká a šťavnatá panenka doplněná o smetanovou omáčku s houbami, kterou si připravíte i mimo sezónu hub. Použít totiž můžete i ty mražené nebo sušené. Perfektní tip nejen na váš nedělní oběd! 5,0 (36×) ivulinka. 27 názorů. 60 min.
Podobné recepty jako Panenčiny medailonky v houbové omáčce
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou recept ...
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 4,8 (11×) Jakub Novak 17 názorů 15 min 4. 8. 2012 22:02 Jakub Novak Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 1 200 g vepřové panenky tymián (čerstvý) smetana sůl mletý pepř (čerstvě mletý) Olivový olej Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu N
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou ...
Panna cotta s malinovou omáčkou recept
Panna cotta s malinovou omáčkou. Lahodný smetanový dezert, který se sladce rozplývá na jazyku s vrstvou červených malin. Ochutnejte trochu Itálie ve své kuchyni a potěšte své blízké jednoduchým dezertem. Můžete použít i jahody, borůvky nebo rybíz. 4,8 (17×) dolejs. 6 názorů.
Podobné recepty jako Panna cotta s malinovou omáčkou
Pažitková omáčka recept
Pažitková omáčka. Jednoduchá smetanová omáčka s čerstvou nasekanou pažitkou je sametově hladká a chutná lahodně. Nejlépe si ji vychutnáme v kombinaci s vařeným hovězím masem a bramborami. 4,9 (20×) maris. 12 názorů. 35 min.
Podobné recepty jako Pažitková omáčka
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou recept ...
Pak teprve vložíme plátky masa a z obou stran opečeme. Vyndáme z pánve i s cibulí, která se na mase zachytila a uchováme v teple. Do výpeku se zbylou cibulí přidáme plátky žampionů, bobkový list a krátce opečeme. Pak teprve podlijeme vodou, vsypeme majoránku a dusíme, dokud se voda nevydusí do tuku.
Podobné recepty jako Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou ...
Rajčatová omáčka s paprikami recept
Postup přípravy. Očištěná rajčata, papriky nakrájíme na menší kostičky, cibuli a česnek oloupeme a též nakrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na tenké plátky a vložíme do širokého kastrolu, přidáme koření, ocet, cukr a sůl a za občasného zamíchání pomalu dusíme do zhoustnutí. Poté vyjmeme koř
Podobné recepty jako Rajčatová omáčka s paprikami
Rajčatová omáčka recept
Na zpěněnou cibuli přisypeme hladkou mouku a za stálého míchání připravíme žlutou cibulovou jíšku. Zředíme ji vlažnou vodou nebo vývarem z masa a dobře rozmícháme. Přidáme koření a za občasného míchání asi 30 minut povaříme. Povařený základ přecedíme, přidáme rajčatový protlak, podle chuti osolíme n
Podobné recepty jako Rajčatová omáčka
Špenátová omáčka
1 Rozpálíme olej ve středně velkém hrnci, přidáme cibuli a smažíme téměř dozlatova. Přidáme česnek a smažíme asi 30 vteřin. Přidáme špenát (vaříme asi 1 minutu), poté vmícháme zakysanou smetanu, parmazán a zeleninový vývar. 2 Zmírníme teplotu a necháme projít varem. Poté vše rozmixujeme ponorným mix
Podobné recepty jako Špenátová omáčka
Rajská omáčka z čerstvých rajčat
Zatímco se základ vaří, opláchněte rajčata, zbavte je stopek a případně rozkrájejte. V kastrůlku na nízkém stupni a mírně osolené je vařte asi 15 minut, až se rozvaří. Do základu omáčky prolisujte přes cedník uvařená rajčata, dobře promíchejte a ještě asi 10 minut vařte, až bude omáčka správně hustá
Podobné recepty jako Rajská omáčka z čerstvých rajčat
Nejrychlejší rajčatová omáčka podle Jamieho
Nejrychlejší rajčatová omáčka podle Jamieho Zdroj: JamieOliver.com. 72x. Tento recept mě naučil můj přítel a učitel Gennaro Contaldo. Tato základní omáčka z rajčat se používá na pizzu, ale skvěle se hodí i na těstoviny nebo ji můžete servírovat k masu či rybě. Je rychlá, čerstvá, sladká a omamně von
Podobné recepty jako Nejrychlejší rajčatová omáčka podle Jamieho
Patizonová smetanová omáčka na těstoviny
Postup přípravy receptu. 1. Omyté patizony oloupeme a vydlabeme semena a dužinu nakrájíme na kostičky. Na polovině másla zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme patizony, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Dusíme 20 min. Mezitím z mouky a druhé 1/2 másla připravíme světlou jíšku, kterou patizony
Podobné recepty jako Patizonová smetanová omáčka na těstoviny
Špenátová omáčka (třeba na těstoviny)
Postup přípravy receptu. 1. Česnek na plátky a cibuli klasicky nakrájenou najemno osmažte na přiměřeném množství oleje. Ve chvíli, kdy mají česnek i cibule jemně hnědou barvu, přidejte špenát (je lepší, když ho předem rozmrazíte), sůl, bazalku a oregáno. Nakonec přidáte smetanu a necháte přejít vare
Podobné recepty jako Špenátová omáčka (třeba na těstoviny)