Domácí šlehačka (světlá i tmavá, pařížská) recept ...
Moučníky, Krémy, polevy, náplně 14 názorů Přidat fotografii; Suroviny Světlá šlehačka: 200 ml plnotučného mléka 125 g másla vanilkový cukr žloutek Tmavá, pařížská šlehačka: 200 ml plnotučného mléka 125 g másla vanilkový cukr žloutek 2-3 lžíce kakaa. Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů. Recept se mi
Podobné recepty jako Domácí šlehačka (světlá i tmavá, pařížská) ...
Čokoláda kam se podíváš Čokokuličky s pařížskou šlehačkou ...
Doba přípravy: 1 h. + chlazení Moučníky, Krémy, polevy, náplně, ... Mísu postavte na hrnec s mírně vroucí vodou tak, aby se dno nedotýkalo hladiny. Při stálém mícháním vařečkou, nebo gumovou stěrkou nechte čokoládu rozpustit a důkladně ji vmíchejte do smetany až vznikne kompaktní hnědá směs. Nechte
Podobné recepty jako Čokoláda kam se podíváš Čokokuličky s pařížskou šlehačkou ...