Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě recept ...
V mixeru vyrobím krustu z parmazánu, bylinek, česneku, soli a oleje - vznikne hrubá pasta. Tou potřu část masa, kde není tuk, ten neodstraňuji. Maso dám na rošt do pekáčku, tukovou stranou dolů. Peču v předehřáté troubě na 95-100°C přibližně 1 hodinu 25 minut (horní i dolní ohřev). Já nemám ráda krv
Podobné recepty jako Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě ...
Kuřecí prsa v parmazánové krustě recept
Suroviny: chléb toustový tmavý, sýr parmazán strouhaný, nať petrželová, slanina, máslo, česnek, omáčka worcesterová, prsa kuřecí. Toustový chléb rozmixujeme na jemnou strouhanku a tu pak v malé misce smícháme se sýrem. Přidáme jemně nasekanou petrželku nebo pažitku. ….
Podobné recepty jako Kuřecí prsa v parmazánové krustě
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova.Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme nasekanou petržel, žloutky a.
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. 4,9 (152×) markeva. 81 názorů.
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Parmigiana italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Postup opakujeme a ukončíme vrstvou lilku, rajčatové šťávy a parmazánu (bez mozzarelly) a pokapeme trochou oleje. Vrstvy proložíme lístky bazalky. Dáme zápect do předehřáté trouby na 180°C po dobu 30-40 minut (podle trouby). Po upečení necháme chvíli odpočinout a podáváme s čerstvým pečivem.
Podobné recepty jako Parmigiana italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Příloha: uvařené osolené brambory brambory pomačkáme vidličkou, přidáme na oleji osmaženou cibulku a kousek másla, vše vymíchat. Poznámka autorky receptu Lze podávát i s zeleninovým salátem nebo zelenýma fazolkama povařenýma 5 min ve vodě a osmaženýma se slaninou na pánvičce. Uvařeno
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem ...
Omáčka z lahodného parmezánu v kombinaci s bramborovými gnocchi a kuřecím masem chutná naprosto báječně. Jedná se o velice sytý pokrm, proto přijde vhod zejména v chladných měsících. Pokud gnocchi koupíme již hotové, celá příprava zabere pouze několik minut. 5,0 (64×) Eliza 20 názorů 35 min 28. 3. 2
Podobné recepty jako Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem ...
Kuřecí řízek v parmazánové strouhance recept
4. 4 kuřecí řízky. hladká mouka. 2 vejce. strouhanka. hrst nasekané petrželky. sůl a pepř. asi 120 g nastrouhaného parmazánu. 2 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Kuřecí řízek v parmazánové strouhance
Parmazánová ovesná kaše se žampiony
Parmazánová ovesná kaše se žampiony. Základem dobré slané kaše je koření a cibulka. Dodá výsledku vážně šmrnc, a pokud doma neřeknete, že jsou tam ovesné vločky, možná to ani nikdo nepozná. Tak se pusťte do vaření!
Podobné recepty jako Parmazánová ovesná kaše se žampiony
Pečené kuře s nádivkou
Přidejte nakrájenou slaninu, petrželku, opepřete, osolte a vše promíchejte. Do bílků přidejte špetku soli a vyšlehejte sníh. Po částech ho přidejte do směsi na nádivku a znovu promíchejte. Kuře nasolte ze všech stran a naplňte ho nádivkou.
Podobné recepty jako Pečené kuře s nádivkou
Žloutková polévka s parmazánem recept
V hrnci rozehřejeme máslo a na mírném ohni na něm cca 5 minut restujeme nakrájené cibulky. Zaprášíme škrobem, vlijeme vývar a důkladně promícháme. Osolíme (raději méně, přidáme ještě slaný parmazán), okořeníme muškátovým oříškem a vaříme 10 minut. Poté rozmícháme žloutky a za intenzivního míchání je
Podobné recepty jako Žloutková polévka s parmazánem
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Těstoviny vsypte do zapékací mísy, uhlaďte povrch a posypte je strouhankou a strouhaným parmazánem. Zapečte v troubě dozlatova asi 15–20 minut. Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha Zdroj: Marek Bartoš / Taková normální kuchařka.
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Pražma v solné krustě
Do vhodného pekáče rozestřete polovinu solné směsi, na ni položte rybu a zakryjte zbylou směsí. Vložte do trouby a pečte (nejlépe v horkovzdušném režimu), až se vytvoří pevnější krusta, která začne u ukrajů hnědnout (viz prima tip). Po upečení nechte pražmu chvíli vychladnout, pak krustu ihned rozlo
Podobné recepty jako Pražma v solné krustě
Alsaský cibulový koláč
7 Sváteční kuřecí roláda plněná špenátovou nádivkou s brusinkami a pistáciemi Sladké. Vánoční pomerančový krém podle Ivety Fabešové Recepty. Vaříme beze zbytku: Nakládané kapří pečenáče Přečtěte si také. Jak na to - Tipy a triky v kuchyni. Na silvestrovské chlebíčky patří nejen pomazánky, ale i ryby
Podobné recepty jako Alsaský cibulový koláč
Francouzský cibulový koláč recept
Francouzský cibulový koláč. Příprava slaného cibulového koláče není složitá a výsledek stojí za to. Výrazná chuť cibule je zjemněná smetanou a koláč lákavě voní také slaninou, česnekem a bylinkami. Nejlepší je čerstvě upečený, ještě horký, ale i zastudena chutná skvěle. 4,8 (10×) happy.lenulka. 11 n
Podobné recepty jako Francouzský cibulový koláč
Hamburger podle Pohlreicha
Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice. Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte . 3-5 minut z každé strany. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta.
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Kuřecí játra na majoránce
kuřecí játra 500 g. bílé víno (suché) 100 ml. smetana ke šlehání 200 ml. cibule (nakrájená najemno) 1 ks. jablka (menší, nakrájené na kostičky) 1 ks. majoránka (lístky) 6 snítek. česnek (nasekaný najemno) 1 stroužek. máslo kousek. extra virgin olivový olej.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Postup přípravy receptu. 1. Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a nového koření, bobkový list, mrkev, cibuli, celer a kořen petržele. Zalijeme studenou vodou, osolíme.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Dokonalý recept na francouzské rillettes z vepřového masa ...
Rillettes jsou vlastně masová pomazánka z vepřového masa, které je konfitované v sádle tak dlouho, až se v podstatě rozpadne. Přípravu nelze uspěchat a trvá to opravdu dlouho, ale výsledek je natolik geniální, že tuhle lahůdku budete připravovat zas a znova! 8 porcí. 120 minut.
Podobné recepty jako Dokonalý na francouzské rillettes z vepřového masa ...
Mazanec recept
1 kus 42 g čerstvého droždí (1 kostka) 500 g polohrubé mouky 120 g cukru krupice 3 žloutky 150 g změklého másla 200-300 ml mléka (podle potřeby) 50 g rozinek 50 g mandlí špetka soli strouhaná citronová kůra 0,5 lžičky anýzu 50 ml rumu 1 vejce na potření troška mléka Nutriční hodnoty Zobrazit více ho
Podobné recepty jako Mazanec
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha Zdroj: Marek Bartoš / Taková normální kuchařka 21x „Moje celoživotní láska. Pověsti boršče moc neprospěl způsob, jakým se dělá tady. Není to totiž jen polévka, ve které plave zelenina. Boršč je umění. Je dobrý jak teplý, tak zastudena. Vždycky boršče
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Švarcvaldský dort
Švarcvaldský dort. Klasika z hloubi minulého století a stálice německé i středoevropské tradiční cukrařiny je absolutně retro. A tím i znovu velmi žádaná – spojení vláčného čokoládového těsta, šlehačky a višní či třešní je totiž dokonalé a rozhodně by nemělo upadnout v zapomnění!
Podobné recepty jako Švarcvaldský dort