Recept Lilek s parmezánem

Detail receptu na jídlo Lilek s parmezánem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Lilek s parmezánem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Lilek s parmezánem je výborný zeleninový předkrm. Koření, bylinky a hlavně česnek mu dodají ten správný říz.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů.Lilky omyjeme a nakrájíme na tlustší plátky. Necháme je chvíli odležet, pak je otřeme a osušíme. Plátky lilků osolíme, opepříme, vložíme na vymazaný plech a v předehřáté troubě pečeme téměř do měkka.

Pak plátky lilků potřeme rajčatovou omáčkou, poklademe tenkými plátky česneku a posypeme oběma druhy sýra.

Plech znovu vložíme do předehřáté trouby a lilky zapečeme. Když se sýry roztaví, vyndáme plech z trouby a necháme chvilku chladnout. Před podáváním lilky posypeme nasekanou bazalkou.

Lilek s parmezánem je výborný zeleninový předkrm. Koření, bylinky a hlavně česnek mu dodají ten správný říz. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.Lilky omyjeme a nakrájíme na tlustší plátky. Necháme ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Lilek s parmezánem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Lilek s parmezánem

Ingredience receptu Lilek s parmezánem

2 hrnky rajčatové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 hrnku strouhaného parmezánu
1 hrnek pokrájené mozarelly
1/2 lžíce olivového oleje
2 středně velké lilky
mletý černý pepř
sůl
čerstvá bazalka

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Lilek s parmezánem

Podobné recepty jako Lilek s parmezánem


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů