Recept Rybíz ala brusinky

Detail receptu na jídlo Rybíz ala brusinky. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Rybíz ala brusinky

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

2

Rybíz ala brusinky se skvěle hodí třeba ke svíčkové. Nebo k jiným masům, prostě všude tam, kde bychom použili naložené brusinky a zrovna je nemáme.

Ve větším hrnci přivedeme k varu ocet se 120 ml vody, odstavíme ho z plotny a přisypeme otrhaný a dobře omytý rybíz. Promícháme ho s octovou vodou a hned vodu slijeme.

Do kastrolu nasypeme scezený rybíz, přidáme zbytek vody, cukr, hřebíčky a kousek skořice. Dobře vše zamícháme a povaříme asi 10 minut. Celé koření nyní vyndáme a rybíz plníme do vyvařených horkých sklenic. Uzavřeme je víčkem a necháme vychladnout dnem vzhůru. Rybíz ala brusinky uchováváme stejně jako zavařeniny, v chladnu a temnu.

Rybíz ala brusinky se skvěle hodí třeba ke svíčkové. Nebo k jiným masům, prostě všude tam, kde bychom použili naložené brusinky a zrovna je nemáme. Ve větším hrnci přivedeme k varu ocet se 120 ml ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 3 skleničky

Recenze a hodnocení receptu Rybíz ala brusinky


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Rybíz ala brusinky

Ingredience receptu Rybíz ala brusinky

0,5 kg červeného rybízu
330 g cukru krupice
120 ml octa
pár celých hřebíčků
kousek skořice
200 ml vody

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Přílohy
Hledat podobné recepty jako Rybíz ala brusinky

Podobné recepty jako Rybíz ala brusinky


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů