Tortilly plněné houbovou směsí jsou skvělým, teplým a rychlým pohoštěním. Můžeme je také ještě navíc obložit petrželkou nebo plátky zelené papriky a podávat jako předkrm... (celý recept)
Tortilly plněné houbovou směsí jsou skvělým, teplým a rychlým pohoštěním. Můžeme je také ještě navíc obložit petrželkou nebo plátky zelené papriky a podávat jako předkrm.
V pánvi na másle orestujem...
Tortilly plněné houbovou směsí jsou skvělým, teplým a rychlým pohoštěním. Můžeme je také ještě navíc obložit petrželkou nebo plátky zelené papriky a podávat jako předkrm.
V pánvi na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku a utřený česnek. Po chvíli přidáme pokrájené rajče a nakrájené houby a dusíme je za občasného zamíchání do měkka. Asi tak 15 až 20 minut. Podle potřeby směs podléváme vínem nebo vývarem. Pak pánev odstavíme z plotny a houbovou směs osolíme a okořeníme koriandrem.
Takto připravenou náplní pak potřeme tortilly, posypeme strouhaným sýrem a zavineme je. Na lehce vymazané pánvi jednotlivé tortilly krátce opečeme, až se sýr uvnitř roztaví.
Na servírovacím talíři je ozdobíme čerstvou zeleninou.