Tuňákový salát s černými olivami je neuvěřitelně chutný. Doplněný strouhaným čedarem a zapečený krátce v briošce bude skvělým a rychlým pohoštěním . (celý recept)
Tuňákový salát s černými olivami je neuvěřitelně chutný. Doplněný strouhaným čedarem a zapečený krátce v briošce bude skvělým a rychlým pohoštěním .
Olej zahřejeme ve vyšší pánvi, přidáme utřený če...
Tuňákový salát s černými olivami je neuvěřitelně chutný. Doplněný strouhaným čedarem a zapečený krátce v briošce bude skvělým a rychlým pohoštěním .
Olej zahřejeme ve vyšší pánvi, přidáme utřený česnek, bobkový list, citronovou kůru nakrájenou na nudličky a nadrobno pokrájený tymián.Vše přivedeme až k varu, pak do vroucího oleje ponoříme nakrájené malé kousky tuňáka. Pánev sundáme z plotny a necháme rybu v horkém oleji marinovat půl hodiny, pak ji z pánve vyndáme na zvláštní misku.
Olej necháme vychladnout, odstraníme z něho bobkový list a citronovou kůru. 1/3 hrnku oleje pak smícháme ve větší míse s estragonem, kapary, petrželí, olivami, nadrobno nakrájenými paprikami, nakrájenou cibulí a nakrájenou celerovou natí.Přidáme kousky tuňáka a dochutíme solí a pepřem.
Briošky nebo hamburgerové housky si rozpečeme v troubě, rozkrojíme a naplníme hotovým salátem. Salát ještě posypeme strouhaným čedarem a na 2 minuty vrátíme do trouby, aby se sýr roztekl.