Vařené krevety se zázvorem můžeme podávat jako výborný předkrm. Jako hlavní jídlo chutnají nejlépe s vařenou rýží. (celý recept)
Vařené krevety se zázvorem můžeme podávat jako výborný předkrm. Jako hlavní jídlo chutnají nejlépe s vařenou rýží. Krevety koupíme buď již vařené, nebo si je můžeme uvařit doma, vaří se jem malou chvi...
Vařené krevety se zázvorem můžeme podávat jako výborný předkrm. Jako hlavní jídlo chutnají nejlépe s vařenou rýží. Krevety koupíme buď již vařené, nebo si je můžeme uvařit doma, vaří se jem malou chvilku. Se zázvorem se jejich výborná chuť ještě zvýrazní.
Zálivku připravíme ve velké míse smícháním nastrouhaného zázvoru, olivového oleje, máty, grapefruitového džusu a kůry a osolíme. Přidáme vařené krevety a vše promícháme. Necháme pokrm uležet v chladnu asi 1O minut a můžeme servírovat.