Recept Žahour z borůvek

Detail receptu na jídlo Žahour z borůvek. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Žahour z borůvek

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Žahour je smetanová omáčka s ovocem. Podáváme ji k lívancům, různým knedlíkům nebo ke vdolečkům .Je velmi jednoduchá, lahodná a rychle hotová.

Žahour je smetanová omáčka s ovocem. Podáváme ji k lívancům, různým knedlíkům nebo ke vdolečkům .Je velmi jednoduchá, lahodná a rychle hotová. ...

V kastrole svaříme omyté borůvky s cukrem, máslem a vodou. Zvolna vaříme tak dlouho, až se ovoce rozvaří. Během vaření přidáme špetku skořice a občas ovoce zamícháme.

Když jsou borůvky rozvařené, přidáme do kastrolu smetanu, ve které jsme rozmíchali pudinkový prášek. Dobře promícháme a omáčku už jen krátce povaříme.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 15 min
  • Počet porcí 2

Recenze a hodnocení receptu Žahour z borůvek


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Žahour z borůvek

Ingredience receptu Žahour z borůvek

200 ml smetany
3 lžičky vanilkového pudinkového prášku
250 g borůvek
1 lžíce másla
1 lžíce cukru
2 až 4 lžíce vody
špetka skořice

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Omáčky
Hledat podobné recepty jako Žahour z borůvek

Podobné recepty jako Žahour z borůvek


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů