Kančí kýta s brusinkovou omáčkou recept
Do pekáče dáme rozpustit sádlo, přidáme cibule a zeleninu, restujeme, přidáme maso a ze všech stran opečeme. Přidáme nachystané pomeranče, podlijeme vodou, asi do 2/3 masa, vložíme do vyhřáté trouby. Teplotu snížíme na 180°C a pečeme pod poklicí 1,5-2 hodiny do měkka. Maso vyjmeme a uložíme na teple
Podobné recepty jako Kančí kýta s brusinkovou omáčkou
Jehněčí ragú recept
Na sádle necháme zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Poté přidáme maso, orestujeme ze všech stran, osolíme, opepříme, dáme kmín, poté zasypeme paprikou, krátce osmahneme, podlijeme vodou, přidáme bujony a masox, rozmarýn a přiklopíme poklič
Podobné recepty jako Jehněčí ragú
Masová roláda z koníka s bůčkovým závinem recept
Po ochlazení hrnec otevřeme, měkké maso vyjmeme a uchováme v teple. Pokud budeme chtít šťávu pouze přírodní, necháme ji tak. Nebo ji malinko zahustíme solamylem rozmíchaným ve studené vodě a necháme 2 minuty provařit. Maso zbavené nití nakrájíme na porce a podáváme například s rýží.
Podobné recepty jako Masová roláda z koníka s bůčkovým závinem