Hovězí krk na másle smažený recept
250 g hovězí krk (případně podplečí) sůl čerstvě mletý pepř hladká mouka máslo + olej cca 70 ml smetany ke šlehání bylinky nebo česnek dle chuti. Postup přípravy receptu. Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené
Podobné recepty jako Hovězí krk na másle smažený
Hověží krk COUNTRY recept
Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny.
Podobné recepty jako Hověží krk COUNTRY