Halušky s hlávkovým zelím a klobásou recept
Kdo halušky dělá, ví, jak to má být husté-jinak asi trochu hustější, než těstíčko na kapání. Přes haluškovač naházíme halušky do vroucí, osolené vody, necháme pár minut povařit a scedíme-opláchneme studenou vodou. Nakrájíme si slaninu na kostičky, uškvaříme spolu s cibulkou a na kostičky nakrájenou
Podobné recepty jako Halušky s hlávkovým zelím a klobásou
Špagetová dýně s ruskou omáčkou recept
Celú neolúpanú špagetovú dyňu uvaríme (v kuchte varím dyňu cca 20 minút, od syčania ventilu, vypnem a nechám prechladnúť). Uvarenú špagetovú dyňu rozrežeme na polovicu, vyberieme semená a dužinu vidličkou vyšpagetujeme. Použijeme cca 500 g, zvyšok nám v chladničke vydrží niekoľko dní na iné jedlo.
Podobné recepty jako Špagetová dýně s ruskou omáčkou
Medová pikantní vepřová krkovička recept
Postup přípravy. Vepřovou krkovičku nakrájíme na silnější plátky a vetřeme obsah sáčku s marinádou „Medová pikantní“ a necháme uležet do druhého dne v chladu. Po uležení plátky masa prudce opečeme na teflonové pánvi, přendáme do prázdného hrnce a podlijeme lehce vývarem.
Podobné recepty jako Medová pikantní vepřová krkovička