recepty

Vejce s tuňákem


Vejce s tuňákem můžeme servírovat jako předkrm při slavnostních příležitostech. nebo je můžeme servírovat jako rychlé pohoštění pro přátele a nečekanou návštěvu...
(celý recept)

Vejce s tuňákem můžeme servírovat jako předkrm při slavnostních příležitostech. nebo je můžeme servírovat jako rychlé pohoštění pro přátele a nečekanou návštěvu....

Ingredience receptu

  • 1 konzerva tuňáka v oleji
  • 4 vejce
  • 1 zelená jarní cibulka
  • sůl
  • 2 lžíce másla
  • zelená petržel
  • zelený salát

Způsob přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme skořápky a podélně je rozkrojíme. Vyjmeme žloutky a v misce je utřeme s na jemno nakrájenou zelenou cibulkou, máslem a špetkou soli. Nakonec přidáme nadrobno nakrájené maso tuňáka.

Směs důkladně vyšleháme a navršíme ji na misky z vaječných bílků. Plněná vejce naskládáme na podnos vyložený opranými listy zeleného salátu a každé ozdobíme snítkou zelené petrželky. Před podáváním můžeme podnos uložit na hodinu do ledničky.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Předkrmy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vejce s tuňákem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vejce tuňákem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vejce s tuňákem

Naši partneři