Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017

Článek byl publikován

Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde brzo ochutnat.


A co o novém menu říkají lidé z Jam&Co ?


Je čas na změnu a prohřátí nejen naší kuchyně. Proto jsme pro vás dlouhou dobu zkoušeli recepty, až jsme nakonec vybrali ty nejzajímavější. To nejlepší najdete na novém zimním menu, ve kterém naleznete úplné novinky.


Celé menu se nese v duchu jednoduchosti, a plnosti chutí. Proto vám představujeme:


-Pečenou řepu, cizrnu, pakchoi, meruňky.
-Hovězí tatarák, maniok, perilla, sušený žloutek.
-Trhaný krůtí konfit, vodní špenát, pekingské placky.
-Jelení wontony, naložená ředkev, houbový duxell.
-Tan Tan Ramen, sambal, houby, nori.
-Hovězí burger, houby, ementál, cibulová marmeláda, bránice, gravy nebo pečené Topinambury, bylinkové pesto a chilli… a spoustu dalšího.


Nemůžou chybět naše stálice jako Buny s bůčkem, wasabi a nakládanými okurkami, grilované krevety v pařeném bunu, velké curry s loupanou plecí a jasmínovou rýží, nebo vegetariánské Edamame nově s grilovaným květákem a sezamem.


Vaříme jídlo co nás baví, světové recepty v harmonické kombinaci s asijsou kuchyní a lokálními produkty. To je nové menu, které můžete ochutnat v pražském Jam&Co.


Nové menu vypadá lákavě a náč redakšní tým už se těší, jak si pochutnáme. Zajděte do Jam&Co také a užijete si gurmánský zážitek v příjemném prostředí restaurace!


 


 

Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde...

Sdílejte článek:

Recenze a hodnocení receptu


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017

Odkazy na tématické stránky

Jamandco.cz

Jam&Co Instagram

Jam&Co Facebook

Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017 Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017 Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017 Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017

Autoři článku

Tomáš Rohlena

Naši partneři

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů