Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. ... trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla. Následně přidáme kousky masa. ... dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl. Do základu př
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Guláš připravený v troubě
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladk ... může do základu přidat pokrájená rajčata či papriky..., ale pozor! ... Ak by sme za taký povazovali madarský Bográcsgulyás, tak v prvom rade je to polievka. Neobsahuje ani jísku, ani múku a teda
Podobné recepty jako Guláš připravený v troubě
Vepřový guláš
Z bravča sa v Maďarsku a na juhu Slovenska robí dačo podobné ako uvedené, ale gulášom to nazve len neznalec a ignorant. Je to perkelt a keď pridáte smotanu, tak sa to volá paprikáš, aj keď je v ňom paradoxne menej papriky, ako v perkelte. Možno to dakomu chutí, ale múka v guláši je hriech práve tak,
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladk ... Olej rozehřejte v hrnci a zlehka na něm osmažte nakrájenou cibuli. ... mrkev a petržel orestuji.Předem si předpeču posolenou dýni i se slupkou pak ji jenom lžičkou vyškrábnu do základu a přidam
Podobné recepty jako Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.