Škvarkové pečivo šneky, houstičky... nejen z remosky ...
Mouku nasypeme do mísy, uprostřed uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, posypeme cukrem, přilijeme trochu mléka, maličko promícháme na kašičku a necháme vzejít kvásek. Poté, když droždí vzkypí, přidáme žloutek, nasekané škvarky s vlažným sádlem, sůl a zbylé mléko a vypracujeme hladké těsto, v
Podobné recepty jako Škvarkové pečivo šneky, houstičky... nejen z remosky ...
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví recept
lenka: Na 180°C zhruba 10 minut. Při horkovzduchu peču na cca 160 - 165°C, ale do trouby dávám více plechů. Cukroví je třeba v troubě hlídat, některé kousky jsou hotové dříve. Záleží jak je velký tvar a jak je těsto vyválené . Jestli na tenko nebo ne. Odpovědět
Podobné recepty jako Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Domácí celozrnné pečivo recept
Snadný recept na domácí celozrnné pečivo. Z těsta můžeme tvarovat bagety, bulky a jiné tvary podle vlastní fantazie. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Domácí celozrnné pečivo
Pečivo Dalamánky se semínky
Na vymazaný či pečícím papírem vyložený plech lžící tvarujeme z těsta bochánky, necháme je ještě 10-15 minut kynout a pak je potřené rozšlehaným vejcem a posypané sezamovými semínky vložíme do vyhřáté trouby, kde je zpočátku pečeme při 180 °C (horkovzduch) a po 10 minutách zmírníme teplotu na 160 °C
Podobné recepty jako Pečivo Dalamánky se semínky
Chléb z žitného kvásku recept
Těsto zaděláme již na vále a necháme asi 3 hodiny kynout. Pak jej rozdělíme na dvě části, z každé vytvarujeme bochník chleba a v ošatce necháme zase asi hodinu kynout. Před vložením chleba si nahřejeme elektrickou troubu na 250-300°C a dáme do ní dva prázdný plechy. Když nám chleby krásně nakynuly a
Podobné recepty jako Chléb z žitného kvásku
Smažená vinná klobása recept
Vinnou klobásu rozdělíme na porce, zatočíme, upevníme špejlí, obalíme v mouce a v oleji klobásu opékáme z obou stran. Před dopečením podlijeme klobásy trochou vývaru a na talíři je šťávou poléváme.
Podobné recepty jako Smažená vinná klobása
Smažená vinná klobása recept
Dobrý den, prosím o názor.... smažila jsem klobásu na stupeň 5 ze stupnice 1-9. přišlo mi, že to na ni bylo moc. jaká je optimální doba usmažení do "zlatova" nebo optimální stupeň?
Podobné recepty jako Smažená vinná klobása