Pařížský krém recept
Krém je úžasně dobrý, jiný čokoládový krém dělat už nebudu. Protože nemáme moc rádi přílíš sladké, tak jsem davala méně cukru. Musím říct, že jsem se bála, že krém nezhoustne, ale po vyšlehání studeného krému se stal opravdu pevný. Moc děkuji za recept. Doporučuji.
Podobné recepty jako Pařížský krém
Bezlepkový korpus na dort nebo i jako bábovka recept TopRecepty ...
Postup přípravy receptu. Oddělíme bílky od žloutků. Žloutky šleháme s vodou do pěny a pak s cukrem do husté pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh a malou část opatrně vmícháme do pěny.
Podobné recepty jako Bezlepkový korpus na dort nebo i jako bábovka TopRecepty ...
Míša řezy jen dvě vejce!
Pokud uděláte koláč z poloviční dávky těsta, hravě ho rozdělíte na 8 dílů, jako klasický "dort". Na plechu děláte z plné dávky a po rozkrojení to určitě hravě vyjde rovněž jako dezert pro 8 lidí třeba ke kávě. O dortu zde nebyla řeč, bavili jsme se ryze o množství na dortovou formu. Snažím se tím př
Podobné recepty jako Míša řezy jen dvě vejce!
Snadné čokoládové muffiny
Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do pečiva a promíchejte.
Podobné recepty jako Snadné čokoládové muffiny
Škvarkové placky II.
Ze všech výše uvedených ingrediencí vypracujeme těsto. Těsto musí být husté jako na buchty. Uděláme menší bochánky, trochu je zplacatíme, asi jako kdyby jste dělali karbanátky, vezmeme nůž a uděláme na každé placičce mřížky.
Podobné recepty jako Škvarkové placky II.
Máslový pudinkový krém recept
Recept na krém do zákusků, dortů a různých sladkostí. Pudinkovou chuť zvolíme podle našeho gusta.
Podobné recepty jako Máslový pudinkový krém
Margot řezy
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva a dle potřeby ředíme mlékem.
Podobné recepty jako Margot řezy
Kokosky raz dva
Hmota se drobila, vypadala jako posypka na koláč, kokosky se rozpadaly, špatně se tvořily. Po upečení nevypadají špatně, ale mají chuť sypkého syrového kokosu. Po upečení nevypadají špatně, ale mají chuť sypkého syrového kokosu.
Podobné recepty jako Kokosky raz dva
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Je moc dobrá, krásně nadýchaná, jen není pravda, že dlouho vydrží jako čerstvá, obvykle se sní během jednoho odpoledne.
Podobné recepty jako Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Rychlá kakaová buchta recept
Postup přípravy receptu. Těsto - vše smíchat dohromady, nalít na větší plech s pečícím papírem a péct 10-15 minut na 200°C. Poleva - vše smíchat dohromady a natřít na vychladlou buchtu,
Podobné recepty jako Rychlá kakaová buchta