Domácí prejt recept
Naprostý souhlas. Kupované pečivo udělá s prejtu blátivou kaši a hlavně v něm zůstanou jednotlivé kousky pečiva. Pokud si upečete do pekáče buchtu z 1/2 kg hl. mouky, droždí a vody, vznikne úplně jiná struktura buchty, která se dá po namočení a VYMAČKÁNÍ krásně rozdrobit.
Podobné recepty jako Domácí prejt
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem recept
600 g jelitového prejtu s kroupama (polotovar ve střevě na tlačenku) 2 lžíce vepřového sádla 3 lžíce nadrobno nakrájených vepřových škvarků 1 menší nadrobno nakrájená cibule 1/4 lžičky mletého muškátového oříšku 1 lžička sušené majoránky sůl mletý pepř na dochucení dále budeme potřebovat 640 g steri
Podobné recepty jako Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem