Nabídka
Přidej
recepty

Maďarská polévka ze zajíce


Recept na maďarskou polévku ze zajíce uvaříte překvapivě jednoduše. Potřebujete jenom přední část zajíce, která bude tak akorát libová.
(celý recept)

Recept na maďarskou polévku ze zajíce uvaříte překvapivě jednoduše. Potřebujete jenom přední část zajíce, která bude tak akorát libová....

Ingredience receptu

  • přední část zajíce
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • ocet nebo citrónová šťáva
  • 12 dkg kořenové zeleniny
  • 1 bobkový list
  • pepř
  • 2 dkg tuku
  • 2 dkg hladké mouky
  • 2 dl kyselé smetany

Způsob přípravy

Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme, přidáme trochu octa nebo citrónové šťávy, očištěnou nakrájenou zeleninu, bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme, až maso změkne.

Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku, zalijeme přecezenou polévkou a dobře spolu povaříme. Nakonec přimícháme kyselou smetanu.

Maso obereme z kostí a nakrájené dáme do polévky. Polévku podáváme s osmaženou houskou.


  • Kuchař: Lukáš Svítil
  • Publikováno:

Kategorie: Polévky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Maďarská polévka ze zajíce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu maďarská polévka zajíce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Maďarská polévka ze zajíce

Naši partneři