Italskou rajčatovou polévku podáváme jako lehkou večeři po celý rok, nebo jako svačinu pro zahřátí ve studených zimních dnech.
Do pánve s trochou olivového oleje vhodíme stroužky česneku a krátce opečeme. (celý recept)
Italskou rajčatovou polévku podáváme jako lehkou večeři po celý rok, nebo jako svačinu pro zahřátí ve studených zimních dnech.
Do pánve s trochou olivového oleje vhodíme stroužky česneku a krátce ...
Italskou rajčatovou polévku podáváme jako lehkou večeři po celý rok, nebo jako svačinu pro zahřátí ve studených zimních dnech.
Do pánve s trochou olivového oleje vhodíme stroužky česneku a krátce opečeme.
Vvjmeme česnek a do oleje přidáme nakládaná rajčata bez nálevu, nakrájenou bazalku a společně dusíme asi 20 minut.
Potom přidáme rajčatový protlak,zeleninový bujón, oregano, pepř, sůl a cukr dle chuti, dolijeme vodou a vše ještě krátce povaříme.
Polévka by měla být hustší.
Můžeme servírovat s nakrájenou mozzarellou a opečenou bagetou.