Parmezánové chuťovky jsou přesně tím pravým pohoštěním pro ty, kdo upřednostňují zdravé jídlo. Jsou nejen zdravé, ale jsou i velmi chutné a můžete jich sníst bez špatného svědomí kolik chcete. (celý recept)
Parmezánové chuťovky jsou přesně tím pravým pohoštěním pro ty, kdo upřednostňují zdravé jídlo. Jsou nejen zdravé, ale jsou i velmi chutné a můžete jich sníst bez špatného svědomí kolik chcete.
Tro...
Parmezánové chuťovky jsou přesně tím pravým pohoštěním pro ty, kdo upřednostňují zdravé jídlo. Jsou nejen zdravé, ale jsou i velmi chutné a můžete jich sníst bez špatného svědomí kolik chcete.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů.Omyté cukety nakrájíme na tenké plátky a naskládáme je na vymazaný pečící plech.
Na každé kolečko cukety nasypeme nastrouhaný sýr a trochu soli.
Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme přibližně 1,5 hodiny, podle tloušťky cukety.
Po upečení plech vyndáme z trouby a cuketové chuťovky necháme vychladnout.