Pohřební guláš
Játra necháme zmrazit a nastrouháme na hrubém struhadle, jakmile je maso měkké přidáme ke guláši a povaříme cca 10 minut - guláš získá jednak "divokou" chuť, podobnou zvěřině, jednak se zahustí.
Podobné recepty jako Pohřební guláš
Jogurtová jahodová zmrzlina
Smícháme jogurt s ušlehanou smetanou, osladíme dle chuti.Pak přimícháme jahody, které jsme rozmačkali vidličkou.Dáme zmrazit.
Podobné recepty jako Jogurtová jahodová zmrzlina
Pravá italská pizza pro každého
Pečení bude trvat přibližně 10-15 minut. Po upečení ji urychleně spotřebujeme. Těsto lze také zmrazit a kdykoliv v případě potřeby použít. ... je podobná gorgonzolle, jen u náš daleko sehnatelnější), žampiony, feferonky, olivy, rajčata. Občas i cibuli nebo česnek, ale ty jsou moc výrazné a ostatní c
Podobné recepty jako Pravá italská pizza pro každého
Nové recepty
Podívejte se na nejnovější recepty, které uživatelé přidali a nechte se s chutí inspirovat.
Podobné recepty jako Novéy
Pizza těsto z pizzerie
Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oregánem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd.
Podobné recepty jako Pizza těsto z pizzerie
Hospodský vepřový guláš recept
Můj první guláš byl právě tenhle a byl výborný, zahušťovala jsem bramborou a pak ještě trochou chleba, ale je pravda, že je potřeba propasírovat, protože slupičky z feferonky a kousky rozmočeného chleba nejsou chuťově ani esteticky zrovna příjemné.
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš