Dančí (jelení) kýta na víně recept
Suroviny: kýta jelení, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, kůra citronová, víno červené, máslo, mouka hladká Dančí (jelení) kýta na víně
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Farářské kotlety recept
1 - 2 1 - 2 cibule (velké) 4 stroužky 4 stroužky česnek nebo podle chuti lžíce lžíce oleje pod cibuli červené víno (nebo může být i pivo) na podlití trochu trochu majoránky smetana ke šlehání
Podobné recepty jako Farářské kotlety
Boloňské špagety
V hluboké pánvi na troše olivového oleje dozlatova osmahneme utřený česnek a nakrájenou cibulku. Pak přidáme mleté maso a zprudka ho za stálého míchání důkladně opečeme. Přilijeme červené víno a dusíme v něm maso dokud se víno úplně neodpaří. Pak přidáme postupně worcestrovou omáčku, cukr, tymián, b
Podobné recepty jako Boloňské špagety
Italské dušené hovězí
Podáváme ho s rýží, s knedlíky nebo jen s pečivem. Ve velkém hrnci usmažíme na oleji pokrájenou cibulku, přidáme nakrájený celer a mrkev. Restujeme asi 5 minut. Pak přidáme utřený česnek a po půl minutě hrnec odstavíme z plotny. Do igelitového sáčku nasypeme mouku, sůl a pepř a promícháme. Nakrájené
Podobné recepty jako Italské dušené hovězí
Kančí kýta na víně s tymiánem
ks cibule - velká . 200 g mrkev ... ml červené víno cca . 40 g hladká mouka ... Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Jalovcové bobule Kančí kýta Mrkev Nové kořen í Pepř celý Pepř mletý Řapíkatý celer Rostlinný olej Rybízový džem Sádlo Snítka tymiánu Sůl. Podělte se s přáteli o recept
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Játra na česneku
ml červené víno 200 ml vývar Postup přípravy receptu. 1. Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým nožem nadrobno. Na pánvi rozpálíme sádlo a nakrájená játra na něm krátce opečeme. Přidáme cibu
Podobné recepty jako Játra na česneku
Dančí maso na kořenové zelenině recept
1 1 střední cibule kousek kousek slaniny sůl celý pepř bobkový list nové koření celý pepř ... Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo. Odpovědět Simona Skolakova 25. 10. 2011 13:15 Veronika.Hrozna:zajíma
Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině
Cikánský tokáň
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červené víno Česnek Cibule Olej Paprika Rajče Rajský protlak Slanina Vepřové maso. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Italské kuře. Řízečky naruby. Cuketové řezy. Čokoládové muffiny k nakousnutí . Nakládané maso. Jablečné vdolečk
Podobné recepty jako Cikánský tokáň
Cibuláda z červené cibule
Vsypte nasekaný česnek a na půlkolečka nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte, aby se cibule obalila máslem a olejem. Zasypte cukrem, přidejte tymián, chilli, sůl a pepř. Zmírněte oheň na minimum a odkryté vařte za občasného promíchání 40–50 minut, až se odpaří šťáva a cibule s cukrem začne karame
Podobné recepty jako Cibuláda z červené cibule
Hovězí na červeném víně II.
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Kečup - jemn ý Oregáno Pepř mletý Sůl. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Tvarohovo-ananasové řezy. Šlehačkový beránek. Listové rohlíčky s nivou. Lehká rajská omáčka. Ďábelský Pangasius. Lívan
Podobné recepty jako Hovězí na červeném víně II.
Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Daňčí kýta Špek Sádlo na konfitování Čerstvý rozmarýn Olej Sůl Pepř. Na švestkovou omáčku: Kvalitní červené víno Omáčku demi-glace Čerstvé švestky (povidla) Houby Cukr Olivový olej. Postup: Kýtu odblaníme a prošpikujeme špekem a větvičkami rozmarýnem. Maso osolíme, opepříme a orestujeme na sádle. Or
Podobné recepty jako Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Králík na víně a česneku recept
Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48 hodin. Cibule očistíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 m
Podobné recepty jako Králík na víně a česneku
Vepřové na houbách a červeném víně recept
1 1 cibule směs lesních hub 1 PL 1 PL ... Necháme maso asi 10 minut pustit šťávu a poté přilijeme červené víno. Necháme z části odpařit a vložíme pokrájené houby a papriku. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku a posekaný česnek, dochutíme a provaříme ještě asi 5 minut. Podle
Podobné recepty jako Vepřové na houbách a červeném víně
Zapečená krabí pochoutka
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Kečup - jemn ý Krabí tyčinky Olej Pepř mletý Rajčata Strouhanka Sůl Žampiony Zelená paprika. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Ořechové pusinky. Ravioli s náplní. Mrkvová mňamka. Chřestová polévka II. Krémová kapusto
Podobné recepty jako Zapečená krabí pochoutka
Cibulová marmeláda recept
Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme nasekaný tymián, sůl, pepř, cukr (med) a promícháme. Oheň snížíme na minimum a vaříme asi 40 minut až se vzniklá šťáva odpaří a cibule začne karamelizovat. Přilijeme víno a ocet (případně chilli) a na prudším ohni vaříme asi 25 minut.
Podobné recepty jako Cibulová marmeláda
Biftek alá Kašpárek
1. Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. 2. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme chvíli podusit asi tak 3-5 minut. 3. Poté maso vyjmeme a do výpeku přidáme smetanu, necháme pře
Podobné recepty jako Biftek alá Kašpárek
Boloňské špagety III.
ml červené víno 1 lžička tymián 1 lžička bazalka 300 g špagety 15 ml olivový olej ... Bazalka Červené víno Česnek Cibule Mletá paprika Mleté maso - hovězí Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajský protlak Slunečnicový olej Špagety Strouhaný parmazán Sůl Tymián. Podělte se s přáteli o
Podobné recepty jako Boloňské špagety III.
Hovězí po Burngunsku
ml červené víno Cabernet. 500 ml hovězí vývar Masox. 200 g žampiony 1 ks mrkev ... Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí kýta Hovězí vývar Máslo Mrkev Pepř mlet ý Rajský protlak Rostlinný olej Šalotka Snítka tymiánu Sůl Uzená slanina Žampiony. Jak krájet cibuli Podělte se s přá
Podobné recepty jako Hovězí po Burngunsku
Korčulanska pastičada
Postup přípravy receptu. Maso protáhneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme. Na oleji osmahneme cibuli, na kousky nakrájenou mrkev, česnek, pak vložíme maso a chvíli společně opékáme. Podlijeme vodou, přidáme rajčata, osolíme a dusíme. Po chvíli přilijeme červené víno a přihodíme švestky (stačí
Podobné recepty jako Korčulanska pastičada
Kebab II.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červené víno Česnek Cibule Hladká mouka Mletá paprika Paprika Pepř mlet ý Rajčata Sádlo Sůl Vepřová plec Žampiony. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Pizza. Kapr na česneku - Balkán. Čaj ze sušených šípků. Rychlý dort z listového těsta
Podobné recepty jako Kebab II.
Vepřové medailonky na víně
dl červené víno sojová omáčka grilovací koření ... Ihned mezi česnek a cibuli dáme zatáhnout maso stranou s provensálskými bylinkami na pánev, aby se na maso pěkně připekli. 5. Když je maso zatáhlé, dáme na pekáč. 6. Do zbylé směsi česneku s cibulkou přilijeme sodovku smíchanou s vodou (asi 1dl v po
Podobné recepty jako Vepřové medailonky na víně
Francouzská cibulačka
ml červené víno sůl pepř mletý 60 g ementál bageta 16 silných krajíčků. Postup přípravy receptu. 1. Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 1 hodinu dusíme plátky cibule dozlatova. Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli zapráš
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka
Vepřové karé s česnekem na vinné omáčce, sekaným špenátem a ...
Červené víno voda Sůl pepř Špenát: 200 g 200 g ... (ještě lepší jarní), přidáme nasekaný česnek a špenát. Zalijeme mlékem či smetanou a chvíli dusíme. Poté odkryjme a vyvaříme, tak aby se již nemusel zahušťovat. Karlovarský knedlík: Housky pokrájíme na kostičky, pokropíme mlékem, přidáme nasekanou p
Podobné recepty jako Vepřové karé s česnekem na vinné omáčce, sekaným špenátem a ...
Králík po milánsku
dl červené víno 1 lžíce olej ... Přidáme nakrájenou slaninu a po chvíli i nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Chvíli opékáme a pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata, majoránku a oregáno. Chvíli osmažíme a přilijeme víno. Dusíme asi půl hodiny pod pokličkou. Jakmile je králík měkký, přidáme strouha
Podobné recepty jako Králík po milánsku
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
1 ks 1 ks bílá cibule 1 ks 1 ks červená cibule 3 stroužky 3 stroužky česneku 2 ks 2 ks mrkve 1 ks 1 ks petržele 0,3 0,3 celeru 0,5l 0,5l 1/2 l kvalitní červené víno 0,5l 0,5l 1/2 l zvěřinový (příp. jiný masový ) vývar 2 listy 2 listy bobkový list 4 kuliček 4 kuliček jalovce
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Grilovaná polenta
Do hlubokého litinového nebo nerezového hrnce se silným dnem dáme 300 ml vývaru a víno, přidáme krájenou červenou cibuli, drcený česnek, krájená rajčata, papričku na kousky, kdo chce, tak krájené olivy. Přivedeme k varu a vaříme prudce 5 - 7 minut, pak odkryjeme pokličku a pokračujeme, dokud cibule
Podobné recepty jako Grilovaná polenta
Vepřové na víně a medu recept
2 2 cibule 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky sůl pepř 1/2 l vody 1/4 l červeného vína ... přidáme česnek na plátky, maso osmahneme z obou stran aby se zatáhlo, přidáme marinádu a dusíme. Podléváme vodou. Hotové maso vyděláme přilijeme víno a lehce zahustíme. Maso vložíme zpět a prohřejeme. Na
Podobné recepty jako Vepřové na víně a medu
Dušená chobotnice
ks cibule 4 stroužek česnek ... 1,50 dl červené víno bobkový list nové koření pepř mletý sůl 600 g chobotnice - mražené ... Bobkový list Červené víno Česnek Chobotnice - mražen é Cibule Nové koření Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Sůl. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. M
Podobné recepty jako Dušená chobotnice
Zapekané těstoviny tety Luciany
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Máslo Mrkev Muškátový oříšek Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Řapíkatý celer Ricotta Strouhaný parmazán Těstoviny Vepřová panenka. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Zapékané těstoviny II. V
Podobné recepty jako Zapekané těstoviny tety Luciany
Spaghetti con polpettini
ml červené víno 0,70 l rajčatová omáčka bobkový list snítka tymiánu polpettini ... Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Mleté maso Olivový olej Oregáno Pancetta Parmazán Pecorino Petrželka Piniové oříšky Rajčatová omáčka Rozmarýn Snítka tymiánu Strouhanka Tymián Žloutek. Podělte se s přáteli o re
Podobné recepty jako Spaghetti con polpettini
Hovězí daube
Postup přípravy receptu. 1. Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. 2. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem, osmahneme dohněda. 3. Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno, tabasko, o
Podobné recepty jako Hovězí daube
paštika z divočiny
paštika z divočiny - recept: Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.
Podobné recepty jako paštika z divočiny
Jelení kýta na víně recept
170 g 170 g cibule (1 velká) 3 lžíce 3 lžíce oleje 70 g 70 g mrkve 50 g 50 g ... Do kastrolu přidejte bobkový list s tymiánem. Přisolte. Za občasného míchání nechte víno zredukovat asi na polovinu. Poté zalijte teplým vývarem a pozvolna duste pod poklicí, dokud není maso měkké. Bude to trvat asi 2 h
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně
Redukovaný zvěřinový vývar
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Mořská sůl Mrkev Olivový olej Pepř cel ý Rajský protlak Řapíkatý celer Tymián Voda. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Vepřová pečeně se špenátem. Hrstkové ovocné knedlíky. Šlehačková roláda IV. Pečená ve
Podobné recepty jako Redukovaný zvěřinový vývar
Hovězí guláš se zeleninou II.
červené víno nové koření celé . Postup přípravy receptu. 1. Na oleji osmahneme po obou stranách maso a na chvilku odstavíme, nebo ztlumíme. Na vedlejší pánvi a na trošce oleje orestujeme zeleninu a cibuli. Vše je nakrájené na velké kousky. Když se zelenina zabarví, přidáme houby, nebo sušené houby v
Podobné recepty jako Hovězí guláš se zeleninou II.
Demi glace
Demi glace - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Demi glace
Líčka na zelenině
ml červené víno 8 ks nové koření (lze použít i mleté) olej nebo sádlo. 2 lžíce rajský protlak ... Celer Červené víno Česnek Cibule Hovězí líčka Hovězí vývar Mrkev Nové kořen í Olej Pepř mletý Petržel Rajský protlak Rozmarýn Sůl Tymián. Jak na bramborovou kaši Podělte se s přáteli o recept Mohlo by v
Podobné recepty jako Líčka na zelenině
Králík v leču
dl červené víno sůl ... přidáme nasekaný česnek, díly masa hojně posypeme Provensálskými bylinami, vyklopíme sklenici leča a sklenici rajčat, a dusíme maso do měkka (asi 1,5 hod.). 2. V polovině dušení přidáme víno. Měkké maso vyjmeme, vykostíme, a necháme odležet pod alobalem. Omáčku dochutíme solí
Podobné recepty jako Králík v leču