Domácí chléb bez hnětení recept
Postup přípravy. Suroviny promícháme, až vznikne řidší těsto. Posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme při pokojové teplotě kynout 12-18 hodin. Potom těsto v míse probereme vařečkou, znovu zasypeme moukou a necháme odpočinout 30 minut. Jaké koření se dává do chleba.
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení
Domácí chlebík recept
Domácí chlebík. Domácí voňavý chléb s křupavou zlatou kůrkou je čím dál oblíbenější. Příprava není složitá, ale vyžaduje dostatek času. Tento pšeničný chlebík s žitnou moukou kyne 12-18 hodin, ale rozhodně stojí za to čekání. 5,0 (54×) lenka0. 46 názorů.
Podobné recepty jako Domácí chlebík
Vánoční medové koule
Způsob přípravy. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme rozpuštěné máslo, med a nakonec mouku, ve které jsme rozmíchali jedlou sodu. Ušleháme hladké těsto. Těsto nalijeme v tenčí vrstvě na vymazané plechy a upečeme v předehřáté troubě.
Podobné recepty jako Vánoční medové koule
Domácí sekaná
1 ks tvrdý rohlík Způsob přípravy Předehřejeme si troubu a připravíme si hlubší pečící plech. Uvaříme si čtyři vajíčka na tvrdo. Oloupeme a odložíme na stranu. V míse si smícháme vepřové a hovězí mleté maso s nastrouhaným rohlíkem. Vyklepneme dvě vajíčka. Okořeníme pepřem, solí a kari kořením. Rukam
Podobné recepty jako Domácí sekaná
Kvalitní domácí chléb
1. Suché suroviny promícháme, přidáme zbytek surovin a znovu promícháme, posypeme chléb moukou, přikryjeme a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě. Znovu promícháme, posypeme moukou a necháme 30 minut odpočinout. Zatím zapneme troubu na 230°, necháme v ní rozehřát hrnec na půl hodiny, pa
Podobné recepty jako Kvalitní domácí chléb
Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci
Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci Autor receptu: MalaAnturka (9 receptů) Množství: neuvedeno Obtížnost: Snadné Příprava: neuvedeno Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: neuvedeno (0 hlasů) Ohodnotit recept 10× přidáno do oblíbených Tisk Přidat do oblíbených Ingredience 1 lži
Podobné recepty jako Domácí chléb (kyne přes noc) pečený v litinovém hrnci
Domácí chleba
Postup přípravy receptu 1 Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryju a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě. Znovu promíchám, znovu zasypu a nechám 30 minut odpočinout.
Podobné recepty jako Domácí chleba
Domácí chléb
Domácí chléb - recept: Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, kmín a vše důkladně promícháme. V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme kvasnice. Do zbytku vody dáme V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme kvasnice.
Podobné recepty jako Domácí chléb
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení - recept: Pozn. 1: Chleba kyne 8-12 hod., takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce a nebo naopak v pátek večer před sobotním ranním pečením. U
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení - recept: Pozn. 1: Chleba kyne 8-12 hod., takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce a nebo naopak v pátek večer před sobotním ranním pečením. U
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb II.
Domácí chléb II. - recept: Z droždí, cukru, trošky mouky a vody uděláme kvásek a necháme vzejít. Pak z udaných ingrediencí uděláme těsto, které necháme 1-1,5 hodiny kynout na Pak z udaných ingrediencí uděláme těsto, které necháme 1-1,5 hodiny kynout na
Podobné recepty jako Domácí chléb II.
Domácí chléb bez hnětení stránka 21
Suroviny Porce: Podle velikosti hrnků 1. varianta: 1 hrnek žitné mouky 3 hrnky hladké mouky 1 lžička kmínu 2 lžičky soli 0,5 lžičky sušeného droždí 2. varianta: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek žitné mouky 2 lžičky soli půl lžičky sušeného droždí To vše nasypeme do větší mísy a n
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení stránka 21
Domácí chléb bez hnětení recept
Postup přípravy. Suroviny promícháme, až vznikne řidší těsto. Posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme při pokojové teplotě kynout 12-18 hodin. Potom těsto v míse probereme vařečkou, znovu zasypeme moukou a necháme odpočinout 30 minut. Jaké koření se dává do chleba.
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb z pekáčku
Pracovní postup: V míse smícháme všechny suché suroviny. Přidáme vodu a promícháme. Mísu přikryjeme útěrkou a necháme kynout 12-18 hod při pokojové teplotě. Když je těsto vykynuté, na pomoučněném válu ho několikrát přehneme přes sebe.
Podobné recepty jako Domácí chléb z pekáčku
Staročeský domácí chléb
Postup přípravy receptu 1 Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. 2 V misce si smícháme sůl, kmín a hladkou mouku. Potom přidáme kvásek a těsto dobře zpracujeme. V této fázi je možno přidat několik dalších věcí, jakou jsou například
Podobné recepty jako Staročeský domácí chléb
Chléb bez hnětení
Chléb bez hnětení Zdroj: Tereza Sychrová FOODLOVER.CZ. 34x. Tento recept na domácí chléb téměř bez práce už pár let koluje českým internetem. Pro nás ho otestovala bloggerka Tereza z Foodlover.cz. Vyzkoušejte ho s ní, a pak už si jen vychutnávejte božský krajíc a nádherně provoněný dům :) 1 porce. 6
Podobné recepty jako Chléb bez hnětení
Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky recept
Julia Oskerova, před 12 hodinami Poslední diskuze ... Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Marie Svarcova 0 názorů Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min 60 min (60 min příprava) 30. 3. 2020 15:45 Marie Svarcova +2
Podobné recepty jako Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky
Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb bez hnětení - recept: Pozn. 1: Chleba kyne 8-12 hod., takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce a nebo naopak v pátek večer před sobotním ranním pečením. U
Podobné recepty jako Domácí chléb bez hnětení
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb podle Ládi Hrušky - recept: Do mísy nasypeme mouku, droždí, sůl a kmín, směs promícháme a zalijeme vodou a opět vše dobře promícháme. Mísu zakryjeme utěrkou a necháme 12-18 hodin
Podobné recepty jako Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Domácí chléb II. stránka 2
Suroviny 1 kus Doba přípravy dle zvoleného programu. 500 g hladké mouky 1 1/2 lžíce octa 1 1/2 lžičky soli 1 1/2 lžičky kmínu 25 g čerstvého droždí 300 ml vlažné vody Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy
Podobné recepty jako Domácí chléb II. stránka 2
Chleba bez hnětení recept
Postup přípravy Chleba kyne 8-12 hodin, takže příprava je ideální ráno před odchodem do práce nebo naopak v pátek večer před sobotním ranním pečením. Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme vodu. Vody přilijeme přiměřeně, raději si uděláme hustší těsto, lépe se s ním pracuje. Vznikne nevzhle
Podobné recepty jako Chleba bez hnětení
Domácí kmínový chleba recept
Suroviny 1 kus 1 kg hladké mouky 600 ml vlažné vody 3 –4 rovné lžičky soli 2 lžíce kmínu 1 kostka droždí (42,5 g) 2 lžíce oleje 1 lžička cukru voda nebo vejce na potření kmín na posypání Tento recept najdete v nové kuchařce! Naše kuchařka 2 obsahuje 150 receptů včetně tohoto. Do obchodu Nutriční hod
Podobné recepty jako Domácí kmínový chleba
Domácí chléb stránka 2
Postup přípravy. Urobíme kvások: voda, trošičku cukru a droždie. Po vykysnutí vlejeme do múky so zvyškomigrediencií. Cesto by malo byť vláčne, trošku redšie, vodu lejeme podľa potreby. Po prvom vykysnutí premiesime ešte raz, aby vykyslo a na plechu kysne tretíkrát.
Podobné recepty jako Domácí chléb stránka 2
Úplně obyčejný chléb recept
Poznámka autorky receptu. Chleby z kupované směsi nám moc nechutnají, tento chléb je u nás nejoblíbenější a většinou zmizí ještě vlažný, jen potřít máslem a lehce posolit :).... Pekárnu používám jen na vypracování těsta a vykynutí, poté peču v troubě, aby byla klasicky křupavá kurka. Uvařeno. Přidat
Podobné recepty jako Úplně obyčejný chléb
Každodenní chléb (2-2-1) recept
Suroviny. 2-2 -1 proto, že použijeme 2 hmotnostní díly čerstvého kvásku + 2 díly mouky + 1 díl vody (+ 2 % soli, drcený kmín) 400 g žitného kvásku. 400 g pšeničné chlebové mouky. 200 g piva (vody) 2 lžičky drceného kmínu. 12 g soli (tj. cca 2 lehce vrchovaté kávové lžičky)
Podobné recepty jako Každodenní chléb (2-2-1)
Domácí pivní chléb s jablky
hladká mouka 175 g. celozrnná chlebová mouka 450 g. drcené ovesné vločky 90 g. jedlá soda (bikarbona) 2,5 lžičky. přírodní cukr typu muscovado 4 lžíce. kvalitní tmavé pivo 175 ml. melasa 5 lžic. hladká mouka (podmáslí) 400 ml. ovesné lupínky nebo různá semínka na posypání.
Podobné recepty jako Domácí pivní chléb s jablky
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chléb pečený v troubě - recept: Výše zmíněné ingredience smíchejte, těsto dejte do olejem vymazané skleněné (silikonové) formy, zakryjte a bez kynutí vložte do NEpředehřáté trouby,
Podobné recepty jako Domácí chléb pečený v troubě
Domácí chleba Mirečka recept
Postup přípravy Všechny suroviny smícháme dohromady, podle chuti lze přidat cibulku, česnek, bylinky, semínka, škvarky... Těsto zakrýt utěrkou a nechat 8-12 hodin kynout podle teploty, kde stojí mísa a nebo jak se komu chce čekat:-) Ideální nechat to přes noc.
Podobné recepty jako Domácí chleba Mirečka
Domácí bílý chléb stránka 2
Domácí chléb v troubě. 1/2 kg hladká mouka. 2 menší,uvařené a nastrouhané brambory. 1,5 kávová lžička soli. 1,5 polévková lžíce kmínu. 1,5 polévková lžíce octa. 1,5 kávová lžička cukru. 40g droždí. 220-230 ml vody.
Podobné recepty jako Domácí bílý chléb stránka 2