Dušene hovězi s celerem a pivem podle polraicha 3 recept


Dušene hovězi s celerem a pivem podle polraicha 3 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Dušene hovězi s celerem a pivem podle polraicha 3, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Dušene hovězi s celerem a pivem podle polraicha 3. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Dušene hovězi s celerem a pivem podle polraicha 3 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Klasické dušené hovězí se zeleninou

Klasické dušené hovězí se zeleninou. Klasické dušené hovězí se zeleninou Zdroj: archiv Pražské řeznictví. 7x. Teď chci připravovat jídlo (zabrání ztmavnutí obrazovky) Zatímco u nás zdomácněl guláš pouze z masa a cibule, na Západě si pochutnávají na jídle s názvem Old-fashioned beef stew, což je vlastně guláš ...

Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou

Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...

Pro tento recept se vyloženě hodí příprava v pomalém hrnci, ale máme pro vás i recept na klasické vaření na sporáku. Černé pivo dodá pokrmu výraznou, jemně nasládlou chuť a skvěle ho doplní jednoduché knedlíky z podmáslí.

Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...

Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova. Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké.

Podobné recepty jako Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě ...

Divoké hovězí s celerem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Divoké hovězí s celerem recept

Postup přípravy. Plátky masa naklepeme, osolíme, mírně posypeme hladkou moukou a na oleji hodně osmažíme, pak vyndáme. Cibuli si nakrájíme na proužky, dáme jí na olej od masa a necháme osmahnout do tmavě hněda. Zalijeme vodou tak, aby bylo maso potopené až ho vrátíme a přidáme veškeré koření, masox a oškrabeme dno ...

Podobné recepty jako Divoké hovězí s celerem

Dušené hovězí na pivu s mrkví
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí na pivu s mrkví

1. Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250 ml). Promícháme, dle potřeby ...

Podobné recepty jako Dušené hovězí na pivu s mrkví

Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině recept

Kontrolujeme po 10-15 minutách a podle potřeby doléváme horký vývar. Podle druhu masa dusíme téměř doměkka. U zadního hovězího je nejlepší až hodinu a půl. Mezitím oloupeme mrkev a celer, mrkev nakrájíme na silná kolečka a celer na menší kousky. Celer a mrkev přidáme k masu a dusíme, dokud nejsou měkké.

Podobné recepty jako Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině

Dušené hovězí se zeleninou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí se zeleninou recept

Dusíme cca hodinku, do změknutí masa. Mezitím si očistíme zeleninu, mrkev nakrájíme na kolečka, květák rozebereme na malé kousky a i s hráškem přidáme k podušenému masu. Podle potřeby dolejeme vývarem a dál vaříme, dokud není zelenina měkká. Zahustíme hotovou jíškou, popřípadně dochutíme.

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou

recept internet
recept internet

Hovězí na černém pivu

1. Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli a česnek. Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky, mletou papriku, sojovou omáčku, pepř a osolíme podle chuti. Dusíme do změknutí masa. Poté vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty omáčky ještě pivo.

Podobné recepty jako Hovězí na černém pivu

recept internet
recept internet

Dušené hovězí maso recept

Postup přípravy. Maso očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu na sádle cibuli osmahneme, na ní pak i maso. Osolíme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Podušenou směs nalijeme do sklenic asi do 2/3-3/4, zavřeme víčky s červenou gumičkou (ještě stále se dají koupit ...

Podobné recepty jako Dušené hovězí maso

Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku recept ...

300 ml 300 ml černého piva 150 ml 150 ml hovězího vývaru nebo vody 3 lžíce 3 lžíce granulovaného česneku nebo 8 stroužků čerstvého 6 lžic 6 lžic hladké mouky 2 lžíce 2 lžíce sádla 3 3 cibule sůl mletý pepř

Podobné recepty jako Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku ...

recept internet
recept internet

Hovězí na celeru

Na rozpuštěné slanině zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme naložené maso i s celerem. Zalijeme marinádou, podlijeme vývarem a přidáme víno. Zvolna dusíme asi hodinu a půl. Druhou polovinu celeru nastrouháme a přidáme do omáčky.

Podobné recepty jako Hovězí na celeru

Irské dušené hovězí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Irské dušené hovězí

1 cibule. 2 bobkové listy. 1/2 lžíce sušeného tymiánu. 5 mrkví. 900 g červenohnědých brambor. 2 lžíce extra panenského olivového oleje. 4 celerové stonky. 2 lžíce soleného másla. 2 lžíce rajčatového protlaku. 2 hrnky hovězího vývaru. 3/4 hrnku červeného vína. 3/4 hrnku piva Guinness. 1 lžíce sójové omáčky. 3 stroužky česneku. 1 lžíce cukru krystal.

Podobné recepty jako Irské dušené hovězí

Dušené hovězí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí

1 velká cibule. 1/3 celeru. 1 větší mrkev. 1 kořen petržele. 1 až 2 lžíce hladké mouky. mletý černý pepř. mořská sůl. olivový olej. Způsob přípravy. Kořenovou zeleninu očistím, oloupeme a nakrájíme na plátky nebo na kolečka. Cibuli nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme.

Podobné recepty jako Dušené hovězí

Francouzské dušené hovězí  s houbami a pomerančem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem

Hovězí maso nakrájené na kostky dáme do velkého hrnce spolu s tymiánem, celerem, mrkví, cibulí, česnekem, petrželí, koňakem, 1 lžící olivového oleje a 3 1/2 šálky červeného vína. Celer, mrkev, cibuli a česnek nakrájíme na kousky. Směs pořádně promícháme. Celý pepř, bobkový list a hřebíček ...

Podobné recepty jako Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem

Dušené hovězí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí

1 střední bílá cibule. 3 rajčata. 2 zelené papriky. mořská sůl. mletý černý pepř. mletá sladká paprika. Způsob přípravy. Maso nakrájíme na středně silné plátky. Každý plátek masa naklepeme a osolíme. V hrnci zahřejeme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran.

Podobné recepty jako Dušené hovězí

Hovězí plátky na černém pivu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí plátky na černém pivu recept

Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel, na hrubo cibuli, česnek na plátky a vše orestujeme do růžova v hlubším hrnci. Na osmaženou směs zeleniny klademe plátky hovězího masa, podlijeme černým pivem a dáme do předehřáté trouby péci (200-250 stupňů). Pečeme cca 2 hodiny. Během pečení nezapomínáme podlévat černým pivem.

Podobné recepty jako Hovězí plátky na černém pivu

Dušené hovězí na hořčici a zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí na hořčici a zelenině recept

Po 3 hodinách, kdy je maso nádherně měkké, tak jej vyndáme z hrnce. Odstraníme ovázání a krájíme na plátky minimálně 1 cm silné – jen tak vynikne lahodná chuť pomalu dušeného hovězího masa. Obsah hrnce přecedíme, ale nepasírujeme. Vzniklou omáčku si dle chuti a její síly naředíme a dohustíme trochou mouky ...

Podobné recepty jako Dušené hovězí na hořčici a zelenině

Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky

60 minut. česká. Suroviny. hovězí lůj 100 g. cibule (najemno nakrájená) 500 g. hovězí krk 400 g. hovězí vývar 1,2 litru. sádlo 30 g. hladká mouka 37 g. drcený kmín 1 lžička. rýže (k podávání) 600 g. sůl. černý pepř (celý ) 1 hrst. čerstvě namletý pepř. Prověřené recepty na klasické české omáčky. Postup přípravy.

Podobné recepty jako Dušené hovězí na pepři z Lokálu U Bílé kuželky

recept internet
recept internet

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kategorie: Maso & ryby & mořské plody. Maso Oběd Pečení Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Houska Kuře Máslo Muškátový oříšek Pepř mletý Petrželka Smetana Sůl Vejce. Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova.Cibulku ...

Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Dušené kuře na hříbkách v krémové omáčce

Možná trochu netradiční spojení houbové omáčky s kuřetem vás překvapí jemnou delikátní chutí, v této podobě možná houby zachutnají i dětem. 4 porce. 60 minut. Suroviny. celé kuře 1 ks. máslo. hřiby (čerstvé nebo sušené) česnek. sušený tymián. bílé víno. kuřecí vývar. hladká mouka. smetana. sůl. čerstvě namletý pepř. Postup přípravy.

Podobné recepty jako Dušené kuře na hříbkách v krémové omáčce

Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě stránka 3 ...

Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova. Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké.

Podobné recepty jako Divoké hovězí s hrubozrnnou hořčicí na černém pivě stránka 3 ...

Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) recept ...

Žebírka nasolíme a vložíme do hlubšího pekáče. Instantní polévku rozmícháme v 200 ml vody (teplota vody je závislá na návodu na obalu). K polévce přidáme worchester a sójovou omáčku. Přihodíme bobkový list a nové koření a přilijeme červené víno.

Podobné recepty jako Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) ...

Kde najít informace



×