Modelovací hmota I. recept
Postup přípravy receptu. Moučkový cukr smícháme se sušeným mlékem, pokud ho chceme obarvit, tak přidáme barvu, kterou si vybereme. Do této směsi přidáme glukózový sirup nebo med, mandlové aroma, olej a postupně přidáváme vodu.
Podobné recepty jako Modelovací hmota I.
Zrcadlová poleva recept
Postup přípravy receptu. Tahle zrcadlová poleva se hodí na polévání hladkých želatinových dortů, například z ovocné pěny nebo čokoládové pěny nebo na dorty potřené krémem a dobře vychlazené.
Podobné recepty jako Zrcadlová poleva
Cukrový sirup recept
Takto upravený sirup přes plátýnko prolijeme do skleněné nebo porcelánové nádoby a necháme vychladnout. Hotový cukrový sirup můžeme ihned použít, anebo jej nalijeme do lahví, zazátkujeme a uchováme pro další upotřebení. Poznámka: recept je přibližně na 0,5 litru hotového sirupu.
Podobné recepty jako Cukrový sirup