Kvašáky recept
Za 7 až 14 dnů by měly být již vykvašené – potřeba ochutnat – a je dobré je uskladnit do chladné a tmavé místnosti aby se proces kvašení zastavil.
Podobné recepty jako Kvašáky
Zelný salát do zásoby recept
1300 g hlávkového zelí (bílého): 500 g červené papriky: 250 g mrkve: 250 g cibule: feferonky (kdo chce ... Zelí nakrouháme, papriku nakrájíme na proužky, mrkev nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno. .... Čalamáda bez zavařování ...
Podobné recepty jako Zelný salát do zásoby
Nakládaný hermelín VI.
Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice...
Podobné recepty jako Nakládaný hermelín VI.
Italská nakládaná sušená rajčata recept
Do mísy nalejeme vodu a ocet, přidáme rajčata a necháme 2 hodiny odstát. Dobře osušíme a dáme do horkých suchých sklenic společně s bylinkami,...
Podobné recepty jako Italská nakládaná sušená rajčata
Nejlepší nakládaný hermelín recept
V mističce smícháme česnek a trochu soli, touto směsí potíráme taktéž vnitřek ... A ted kdyz tady ctu Vase komentare tak nevim kde a na jak dlouho uskladnit.
Podobné recepty jako Nejlepší nakládaný hermelín
Nakládané zelí recept
6. říjen 2010 http://www.toprecepty.cz/recept/15133-nakladane-ze. ... som chemik/, ovšem nikdy sa nedá vedieť, keď kúpime v obchode, ako bola kvasená.
Podobné recepty jako Nakládané zelí