Jelení guláš podle pohlreicha 3 recept


Jelení guláš podle pohlreicha 3 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jelení guláš podle pohlreicha 3, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jelení guláš podle pohlreicha 3. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jelení guláš podle pohlreicha 3 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Jelení guláš recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení guláš recept

Hned přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a za stálého míchání necháme chvíli restovat na cibuli s paprikou. Jak připravit maso na guláš. Přidáme protlak, sůl, trochu gulášového koření, česnek, jednu lžičku kmínu, nastrouhanou kůru. Promícháme a zalijeme malým množstvím vývaru.

Podobné recepty jako Jelení guláš

Jelení guláš podle Jirky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení guláš podle Jirky recept

Postup přípravy. Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice a nakrájenou slaninou. Na sádle osmažíme dočervena nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodou, aby paprika nezhořkla.

Podobné recepty jako Jelení guláš podle Jirky

Recept Jelení guláš
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Recept Jelení guláš

Jelení guláš je jedním ze speciálnějších gulášů, na který budeme potřebovat více ingrediencí. Jinak platí, že u zvěřiny dosti záleží na mase. Na pánvi na rozehřátém oleji krátce osmaheme cibuli. Přidáme maso a několik minut restujeme. Zrůžovělé maso posypeme paprikou, přidáme marmeládu, utřený česnek ...

Podobné recepty jako Recept Jelení guláš

Jelení guláš s povidly a skořicí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení guláš s povidly a skořicí recept

Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova. Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody. Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa. Podle potřeby podléváme.

Podobné recepty jako Jelení guláš s povidly a skořicí

recept internet
recept internet

Jelení guláš

Jelení guláš. autor: Cirha. 3.7. hodnotilo: 33. doba přípravy: neuvedeno. obtížnost: střední. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 50. ml rostlinný olej. 2. ks cibule. drcený kmín. pepř mletý. česnek. 2. lžíce hladká mouka. 0,50. l červené víno. 80. g rajský protlak. cukr. 600. g jelení maso plec. 3. lžíce marmeláda pikantní. 0,50

Podobné recepty jako Jelení guláš

Hovězí guláš
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí guláš

sladká paprika 1 lžíce. majoránka cca 1 lžíce. kmín cca 1 lžička. bobkový list 1 ks. sůl. pepř. hladká mouka 2 lžíce. máslo (nebo olej) 2 lžíce. Připravte výborný hovězí guláš podle návodného videoreceptu. Postup přípravy. Začněte cibulí, oloupejte ji a nasekejte nadrobno.

Podobné recepty jako Hovězí guláš

Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...

Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího. 4 porce. 60 minut. česká. Suroviny.

Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...

Jelení guláš (kotlíkový) recept

Postup přípravy. Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky). Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso a zarestujeme.

Podobné recepty jako Jelení guláš (kotlíkový)

Hovězí guláš podle Pohlreicha recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí guláš podle Pohlreicha

Pak přidejte papriku a rajčatový protlak a vše podlijte trochu vody. Necháme základ guláše chvíli provařit a pak přidáme na kostky nakrájené maso. Nyní už maso jen zvolna dusíme ve vlastní šťávě asi 1 až 1,5 hodiny. Občas podléváme, ale jen minimálně, potřebujeme maso dusit, ne vařit.

Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha

recept internet
recept internet

Kančí guláš

Slaninu nakrájejte na kostky a spolu s kmínem, česnekem, paprikou a rajčatovým protlakem přidejte k cibuli. Opékejte alespoň 5 minut. Opečené maso z trouby vsypte do hrnce, zalijte vínem a nechte alkohol odpařit. Přilijte vývar, přidejte jalovec, pepř, nové koření, bobkový list, osolte a přiveďte k varu.

Podobné recepty jako Kančí guláš

Guláš připravený v troubě
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Guláš připravený v troubě

Přiklopíme víkem nebo pevně alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů a dusíme hodinu až hodinu a půl, v případě vepřového, hovězí 1,5 - 2 hodiny (dle druhu masa). Troubu neotvíráme, maso nemícháme. Hotový guláš podáváme s knedlíkem, chlebem.

Podobné recepty jako Guláš připravený v troubě

Jelení guláš

Jelení guláš. autor: Cirha. 3.7. hodnotilo: 33. doba přípravy: neuvedeno. obtížnost: střední. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 50. ml rostlinný olej. 2. ks cibule. drcený kmín. pepř mletý. česnek. 2. lžíce hladká mouka. 0,50. l červené víno. 80. g rajský protlak. cukr. 600. g jelení maso plec. 3. lžíce marmeláda pikantní. 0,50

Podobné recepty jako Jelení guláš

Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí recept

Do guláše vložíme okapanou sterilovanou, na proužky pokrájenou, červenou kapii a podusíme ještě chvíli doměkka. Nakonec přidáme do guláše šípkový džem (nebo marmeládu) a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Guláš je dost hustý, ale můžeme ho podle potřeby zahustit domácí chlebovou strouhankou.

Podobné recepty jako Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí

recept internet
recept internet

Jelení gulášek recept

Pak přidáme maso, osolíme ho, opepříme a přidáme mletý kmín a zauzenou papriku spolu s kořením na zvěřinu. Podlijeme malým množstvím vody, necháme trošku povařit, ať je základ, prolisujeme česnek a přidáme víno - asi 2-3 dl. Necháme chvilku vařit a poté zalijeme vodou a vaříme (dle stáří jelena).

Podobné recepty jako Jelení gulášek

Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa

Pravý zabijačkový guláš je vlastně docela jiný než ten klasický. Chuť masa zbytečně nepřebíjí výrazné koření, rajčatový protlak a další ingredience jako v klasickém guláši. Nenajdete v něm ani známou papriku. Protože výrazná chuť masa vás dostane! 4 porce. 90 minut. česká. Suroviny. vepřová plec 500 g. vepřový jazyk 1 ks. vepřová játra 500 g.

Podobné recepty jako Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa

Jelení guláš babičky Aničky recept

Vínovou marinádu nevyléváme. Na sádle a slanině osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme maso, opečeme, osolíme a okořeníme pepřem a paprikou. Podléváme masovým vývarem (nebo vývarem z kostí) a scezeným vínem, přidáme i rajčat. šťávu. Dusíme doměkka.

Podobné recepty jako Jelení guláš babičky Aničky

Guláš z jeleního masa recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Guláš z jeleního masa recept

Jelení guláš podle Jirky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Jurgen.k Jelení guláš s houbami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bahula 90 min Načíst další Přečtěte si Hodnocení 14× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní Hodnocení 8× Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části 5 foto ...

Podobné recepty jako Guláš z jeleního masa

Jelení guláš s houbami recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení guláš s houbami recept

Maso nakrájíme na kostky, přidáme čerstvě tlučený jalovec, pepř, snítku rozmarýnu, lehce zakapeme olejem, promícháme a necháme den odležet. Drobně nakrájenou cibuli opečeme na rozehřátém sádle dohněda, zasypeme kvalitní červenou paprikou a v tomto základu prudce opečeme připravené maso ze všech stran. Zalijeme ...

Podobné recepty jako Jelení guláš s houbami

Guláš ze srnčí kýty recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Guláš ze srnčí kýty recept

4 stroužky česneku. sůl. pepř mletý. koření na zvěřinu. 150 ml červeného vína. jalovec. bobkový list. olej. Jíška: 100 g hladké mouky. 100 g másla. Postup přípravy. Maso zpracujeme, nakrájíme na větší kousky (budeme ke konci vytahovat), pořádně osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme proležet v pokojové teplotě zhruba 3-4 hodiny.

Podobné recepty jako Guláš ze srnčí kýty

Hovězí guláš III recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí guláš III recept

Pak podlijeme vývarem nebo horkou vodou, přidáme protlak a vaříme asi 20 minut (v tlakovém hrnci) do změknutí masa. Jak připravit jíšku. Do vroucího guláše nasypeme jíšku dle potřeby (houstne, až po chvilce míchání). Pokud použijeme domácí jíšku, tak ji rozmícháme v trošce vody a guláš zahustíme.

Podobné recepty jako Hovězí guláš III

recept internet
recept internet

Pravý vepřový guláš recept

Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat. 4,9 (34×) RadekDusek. 14 názorů. 100 min. 24. 11. 2017 23:00. +7. dalších fotek. Přidat fotku.

Podobné recepty jako Pravý vepřový guláš

Chalupářský guláš

Chalupářský guláš. Tento guláš je pro mnohé připomínkou chalupaření a trampování. Zejména jeho specifická chuť guláše vařeného v kotlíku na ohni. Maso, špekáček, cibule, česnek a paprika, to nesmí chybět. Pak už jen tu kytaru a pohodu.

Podobné recepty jako Chalupářský guláš

Jehněčí guláš recept

Jehněčí guláš. Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se krásně rozpadat. 5,0 (1×) aldozlom. 1 názor. 130 min. 25.

Podobné recepty jako Jehněčí guláš

Kde najít informace



×