Jelení guláš recept
Hned přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a za stálého míchání necháme chvíli restovat na cibuli s paprikou. Jak připravit maso na guláš. Přidáme protlak, sůl, trochu gulášového koření, česnek, jednu lžičku kmínu, nastrouhanou kůru. Promícháme a zalijeme malým množstvím vývaru.
Podobné recepty jako Jelení guláš
Jelení guláš podle Jirky recept
Postup přípravy. Maso ze zvěřiny na přípravu guláše marinujeme alespoň 24 hodin ve směsi vody a octa v poměru 5:1 s nakrájenou cibulí a lžičkou plnotučné hořčice a nakrájenou slaninou. Na sádle osmažíme dočervena nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodou, aby paprika nezhořkla.
Podobné recepty jako Jelení guláš podle Jirky
Recept Jelení guláš
Jelení guláš je jedním ze speciálnějších gulášů, na který budeme potřebovat více ingrediencí. Jinak platí, že u zvěřiny dosti záleží na mase. Na pánvi na rozehřátém oleji krátce osmaheme cibuli. Přidáme maso a několik minut restujeme. Zrůžovělé maso posypeme paprikou, přidáme marmeládu, utřený česnek ...
Podobné recepty jako Recept Jelení guláš
Jelení guláš s povidly a skořicí recept
Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova. Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody. Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa. Podle potřeby podléváme.
Podobné recepty jako Jelení guláš s povidly a skořicí
Jelení guláš
Jelení guláš. autor: Cirha. 3.7. hodnotilo: 33. doba přípravy: neuvedeno. obtížnost: střední. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 50. ml rostlinný olej. 2. ks cibule. drcený kmín. pepř mletý. česnek. 2. lžíce hladká mouka. 0,50. l červené víno. 80. g rajský protlak. cukr. 600. g jelení maso plec. 3. lžíce marmeláda pikantní. 0,50
Podobné recepty jako Jelení guláš
Hovězí guláš
sladká paprika 1 lžíce. majoránka cca 1 lžíce. kmín cca 1 lžička. bobkový list 1 ks. sůl. pepř. hladká mouka 2 lžíce. máslo (nebo olej) 2 lžíce. Připravte výborný hovězí guláš podle návodného videoreceptu. Postup přípravy. Začněte cibulí, oloupejte ji a nasekejte nadrobno.
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího. 4 porce. 60 minut. česká. Suroviny.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Jelení guláš (kotlíkový) recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na kousky, cibuli na půlměsíčky, česnek nadrobno, kořenovou zeleninu na menší kostky, rajčata a papriku na plátky (proužky). Na rozpáleném sádle opečeme cibuli s česnekem, kořenovou zeleninou a drceným kmínem dozlatova, přidáme maso a zarestujeme.
Podobné recepty jako Jelení guláš (kotlíkový)
Hovězí guláš podle Pohlreicha
Pak přidejte papriku a rajčatový protlak a vše podlijte trochu vody. Necháme základ guláše chvíli provařit a pak přidáme na kostky nakrájené maso. Nyní už maso jen zvolna dusíme ve vlastní šťávě asi 1 až 1,5 hodiny. Občas podléváme, ale jen minimálně, potřebujeme maso dusit, ne vařit.
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Pohlreicha
Kančí guláš
Slaninu nakrájejte na kostky a spolu s kmínem, česnekem, paprikou a rajčatovým protlakem přidejte k cibuli. Opékejte alespoň 5 minut. Opečené maso z trouby vsypte do hrnce, zalijte vínem a nechte alkohol odpařit. Přilijte vývar, přidejte jalovec, pepř, nové koření, bobkový list, osolte a přiveďte k varu.
Podobné recepty jako Kančí guláš
Guláš připravený v troubě
Přiklopíme víkem nebo pevně alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů a dusíme hodinu až hodinu a půl, v případě vepřového, hovězí 1,5 - 2 hodiny (dle druhu masa). Troubu neotvíráme, maso nemícháme. Hotový guláš podáváme s knedlíkem, chlebem.
Podobné recepty jako Guláš připravený v troubě
Jelení guláš
Jelení guláš. autor: Cirha. 3.7. hodnotilo: 33. doba přípravy: neuvedeno. obtížnost: střední. Nahrát fotku. Suroviny. počet porcí: neuvedeno. 50. ml rostlinný olej. 2. ks cibule. drcený kmín. pepř mletý. česnek. 2. lžíce hladká mouka. 0,50. l červené víno. 80. g rajský protlak. cukr. 600. g jelení maso plec. 3. lžíce marmeláda pikantní. 0,50
Podobné recepty jako Jelení guláš
Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí recept
Do guláše vložíme okapanou sterilovanou, na proužky pokrájenou, červenou kapii a podusíme ještě chvíli doměkka. Nakonec přidáme do guláše šípkový džem (nebo marmeládu) a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Guláš je dost hustý, ale můžeme ho podle potřeby zahustit domácí chlebovou strouhankou.
Podobné recepty jako Jelení guláš s červenou kapií a šípkovou chutí
Jelení gulášek recept
Pak přidáme maso, osolíme ho, opepříme a přidáme mletý kmín a zauzenou papriku spolu s kořením na zvěřinu. Podlijeme malým množstvím vody, necháme trošku povařit, ať je základ, prolisujeme česnek a přidáme víno - asi 2-3 dl. Necháme chvilku vařit a poté zalijeme vodou a vaříme (dle stáří jelena).
Podobné recepty jako Jelení gulášek
Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Pravý zabijačkový guláš je vlastně docela jiný než ten klasický. Chuť masa zbytečně nepřebíjí výrazné koření, rajčatový protlak a další ingredience jako v klasickém guláši. Nenajdete v něm ani známou papriku. Protože výrazná chuť masa vás dostane! 4 porce. 90 minut. česká. Suroviny. vepřová plec 500 g. vepřový jazyk 1 ks. vepřová játra 500 g.
Podobné recepty jako Pravý zabijačkový guláš, který vyniká chutí masa
Jelení guláš babičky Aničky recept
Vínovou marinádu nevyléváme. Na sádle a slanině osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme maso, opečeme, osolíme a okořeníme pepřem a paprikou. Podléváme masovým vývarem (nebo vývarem z kostí) a scezeným vínem, přidáme i rajčat. šťávu. Dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Jelení guláš babičky Aničky
Guláš z jeleního masa recept
Jelení guláš podle Jirky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Jurgen.k Jelení guláš s houbami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bahula 90 min Načíst další Přečtěte si Hodnocení 14× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní Hodnocení 8× Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části 5 foto ...
Podobné recepty jako Guláš z jeleního masa
Jelení guláš s houbami recept
Maso nakrájíme na kostky, přidáme čerstvě tlučený jalovec, pepř, snítku rozmarýnu, lehce zakapeme olejem, promícháme a necháme den odležet. Drobně nakrájenou cibuli opečeme na rozehřátém sádle dohněda, zasypeme kvalitní červenou paprikou a v tomto základu prudce opečeme připravené maso ze všech stran. Zalijeme ...
Podobné recepty jako Jelení guláš s houbami
Guláš ze srnčí kýty recept
4 stroužky česneku. sůl. pepř mletý. koření na zvěřinu. 150 ml červeného vína. jalovec. bobkový list. olej. Jíška: 100 g hladké mouky. 100 g másla. Postup přípravy. Maso zpracujeme, nakrájíme na větší kousky (budeme ke konci vytahovat), pořádně osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme proležet v pokojové teplotě zhruba 3-4 hodiny.
Podobné recepty jako Guláš ze srnčí kýty
Hovězí guláš III recept
Pak podlijeme vývarem nebo horkou vodou, přidáme protlak a vaříme asi 20 minut (v tlakovém hrnci) do změknutí masa. Jak připravit jíšku. Do vroucího guláše nasypeme jíšku dle potřeby (houstne, až po chvilce míchání). Pokud použijeme domácí jíšku, tak ji rozmícháme v trošce vody a guláš zahustíme.
Podobné recepty jako Hovězí guláš III
Pravý vepřový guláš recept
Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat. 4,9 (34×) RadekDusek. 14 názorů. 100 min. 24. 11. 2017 23:00. +7. dalších fotek. Přidat fotku.
Podobné recepty jako Pravý vepřový guláš
Chalupářský guláš
Chalupářský guláš. Tento guláš je pro mnohé připomínkou chalupaření a trampování. Zejména jeho specifická chuť guláše vařeného v kotlíku na ohni. Maso, špekáček, cibule, česnek a paprika, to nesmí chybět. Pak už jen tu kytaru a pohodu.
Podobné recepty jako Chalupářský guláš
Jehněčí guláš recept
Jehněčí guláš. Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se krásně rozpadat. 5,0 (1×) aldozlom. 1 názor. 130 min. 25.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš