Pečený divočák recept
kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli) mrkev petržel celer 3 cibule na kostičky 4 stroužky česneku na plátky bobkový list nové koření pepř černý lžíce sádla slanina na kostičky voda na podlití masa
Podobné recepty jako Pečený divočák
Divočák s rozmarýnem recept
Kančí žebírka na medu a rozmarýnu Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s cuketou Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Zvěřinové klopsy recept
Postup přípravy receptu. Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku rozetřeného se solí, lžičky zázvoru a 2 lžic oleje. Proložíme plátky slaniny, kořenové zeleniny a cibule a těsně slo
Podobné recepty jako Zvěřinové klopsy
Srnčí guláš recept
Promícháme, podlijeme vodou, přidáme nové koření, kmín, pepř a dusíme do úplného změknutí. Když je maso hodně měkké (celkově vařím 1,5 - 2 hodiny), přidáme prolisovaný česnek, bujón, ještě chvíli povaříme a guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
Podobné recepty jako Srnčí guláš