Kančí pečená žebra dle hajného od šloufa recept


Kančí pečená žebra dle hajného od šloufa recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Kančí pečená žebra dle hajného od šloufa, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Kančí pečená žebra dle hajného od šloufa. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Kančí pečená žebra dle hajného od šloufa receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Pečený divočák recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečený divočák recept

kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli) mrkev petržel celer 3 cibule na kostičky 4 stroužky česneku na plátky bobkový list nové koření pepř černý lžíce sádla slanina na kostičky voda na podlití masa

Podobné recepty jako Pečený divočák

Divočák s rozmarýnem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Divočák s rozmarýnem recept

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s cuketou Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem

Zvěřinové klopsy recept

Postup přípravy receptu. Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku rozetřeného se solí, lžičky zázvoru a 2 lžic oleje. Proložíme plátky slaniny, kořenové zeleniny a cibule a těsně slo

Podobné recepty jako Zvěřinové klopsy

Srnčí guláš recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Srnčí guláš recept

Promícháme, podlijeme vodou, přidáme nové koření, kmín, pepř a dusíme do úplného změknutí. Když je maso hodně měkké (celkově vařím 1,5 - 2 hodiny), přidáme prolisovaný česnek, bujón, ještě chvíli povaříme a guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.

Podobné recepty jako Srnčí guláš

Kde najít informace



×