Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) recept ...
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) 4,3 (5×) DlabemeZdrave. 8 názorů. Program: Základní. 16. 11. 2013 15:35. DlabemeZdrave. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. Porce: Bochník: 1500g. 350 ml. 2 lžíce. 20 g. 200 g. 520 g. 1 lžíce. 1 sáček. 1 lžíce. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot.
Podobné recepty jako Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) ...
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) fotografie 2 ...
Fotografie k receptu Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Domů - Recepty - Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Zpět na recept
Podobné recepty jako Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) fotografie 2 ...
Pšenično-žitný s kmínem recept
1 sáček. 1 lžíce. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Před pečením potřít vodou a posypat drceným kmínem. Poznámka autorky receptu. http://www.facebook.com/dlabemesmishkou. Uvařeno. Přidat do oblíbených (9×) Přidat poznámku.
Podobné recepty jako Pšenično-žitný s kmínem
Pšenično žitný chléb recept
Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, mléko, voda, ocet, olej, sůl, cukr, droždí, kmín drcený. Do pekárny vložíme vše tekuté a zasypeme sypkými surovinami.Nakonec přijde droždí.Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení tmavý.
Podobné recepty jako Pšenično žitný chléb
Domácí chléb pšenično žitný recept
Suroviny: mouka žitná chlebová, mouka hladká pšeničná, droždí, sůl, kmín celý, voda, ocet, semínka sezamová, semínka slunečnicová, restovaná cibulka, česnek. Na to, abyste doma měli vždy čerstvý chléb, nepotřebujete pekárnu ani pekaře. S tímto receptem můžete mít denně na stole voňavý a křupavý….
Podobné recepty jako Domácí chléb pšenično žitný
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny recept
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny. Domácí chléb, který provoní kuchyň, naladí chuťové buňky a láká k zakrojení pořádného kousku. Ať již s máslem nebo pomazánkou, vždycky bude chutnat. Domácí pekárna zajistí výsledek s minimálním úsilím. 4,8 (13×) Lenicka ART. 15 názorů. 130 min. 10.
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
Žitno-pšeničný chléb II. recept
2 lžičky 2 lžičky soli 1 lžička 1 lžička cukru 100 g 100 g hladké mouky 50 g 50 g celozrnné pšeničné 350 g 350 g tmavé žitné mouky 1 lžička 1 lžička drceného kmínu 1 lžička 1 lžička chlebového koření (kupuji v DM drogerii) 1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí nebo 1/2 čerstvého
Podobné recepty jako Žitno-pšeničný chléb II.
Lehounký pšenično-žitný chleba recept
2 lžičky 2 lžičky cukru 14 g 14 g droždí 25 g 25 g oleje 2 lžičky 2 lžičky soli 2 lžičky 2 lžičky kmínu 2 lžíce 2 lžíce hustého kvásku 2 lžíce 2 lžíce bramborové kaše nebo bramboráku v prášku 3 lžíce 3 lžíce dýňových semen 240 g 240 g žitné chlebové mouky
Podobné recepty jako Lehounký pšenično-žitný chleba
Domácí pšenično žitný chléb recept
Postup přípravy. Do domácí pekárny nalijeme 100 ml teplé vody, nasypeme sáček droždí a přidáme lžičku cukru. Zamícháme a na 20 minut zavřeme bez jakéhokoliv programu. Na těsto připravíme všechny suché ingredience a promícháme je. Do sklenice připravíme 300 ml vlažné vody a přidáme lžíci octa.
Podobné recepty jako Domácí pšenično žitný chléb
Kváskový pšenično žitný chleba recept
– smícháme a zakryté necháme asi 12-14 hodin kvasit. Dále: 190 g vody. 80 g žitné chlebové mouky. 230 g pšeničné chlebové mouky. malý vařený brambor (strouhaný) 1-2 lžičky drceného kmínu. 1,5 lžičky soli. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Kváskový pšenično žitný chleba
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce ...
Postup přípravy. Pro přípravu těsta použijeme domácí pekárnu, která zpracuje i větší množství těsta. Jako první se dávají tekutiny, pak prosátá mouka smíchaná se solí a kmínem, nakonec nahoru cukr a rozdrobené droždí. Zvolíme program Těsto.
Podobné recepty jako Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce ...
Pšenično-žitný chléb s lněným semínkem recept
Do pečicí nádoby domácí pekárny dáme vlažnou vodu, ocet a olej, pak prosáté a se solí a kmínem smíchané všechny druhy mouky, nahoru dáme cukr a rozdrobíme čerstvé droždí. Zvolíme program, já jsem použila program Celozrnný, kůrka světlá, bochník malý. Po zvukovém signálu přidáme lněné semínko,
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb s lněným semínkem
Chlebík s instantním česnekem a kmínem recept
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 DlabemeZdrave
Podobné recepty jako Chlebík s instantním česnekem a kmínem
Pšenično-žitný chleba z mísy recept
Suroviny: mouka chlebová pšeničná, voda, droždí čerstvé, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, pivo světlé, kmín drcený, sůl, droždí. Droždí rozpustíme v pivu a spolu s ostatními surovinami přidáme k vykvašenému prefermentu - umícháme těsto, které necháme asi 60-90 minut kynout.….
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chleba z mísy
Pšeničnožitný chléb recept
Kuličku vložíme do moukou vysypané ošatky na chleba (bannetonu), přikryté vlhkou utěrkou a necháme dalších 40 minut kynout. Předehřejeme si 10 min troubu na nejvyšší možnou teplotu. Vyklopíme těsto z ošatky na předehřátý plech a do trouby nastříkáme trochu vody. Rychle ji zavřeme a chléb pečeme 45 minut na nejnižším patře trouby. Uvařeno.
Podobné recepty jako Pšeničnožitný chléb
Pšenično žitný kváskový chléb recept
Přidáme zralý kvásek a vlažnou vodu. Vypracujeme těsto, které necháme přibližně 3 hodiny na teplém místě kynout. Pak těsto znovu propracujeme a dáme do pomoučněné ošatky znovu kynout, asi na 1 1/2 až 2 hodiny. Jak tvarovat chlebové těsto. Do trouby dáme plech s pečícím papírem a zahřejeme na 220°C.
Podobné recepty jako Pšenično žitný kváskový chléb
Pšenično-žitný chléb s omládkem recept
K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme asi hodinu kynout. Omládek zlepší kvalitu pečiva. Vykynuté těsto lehce propracujeme a sformujeme bochník, který dáme vykynout do pomoučené ošatky (znovu cca hodinu).
Podobné recepty jako Pšenično-žitný chléb s omládkem
Pšenično žitný chlebík pečený ve formě recept
Těsto roztlačíme ke dnu a ke kraji formy a necháme vykynout. Pak vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme cca 35-45 minut dle trouby. Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout na mřížce.. Uvařeno (1×) Přidat do oblíbených (33×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Slané pečivo. Chléb. Večeře. Snídaně. Svačina. Recepty do 50 korun.
Podobné recepty jako Pšenično žitný chlebík pečený ve formě
Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky recept
Vykynutou šišku na plechu potřeme vodou, lehce několikrát nařízneme a posypeme dle chuti kmínem. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut, snížíme teplotu na 190 °C a dopečeme 20-25 minut (podle trouby). Upečený chléb necháme na mřížce vychladnout. Nejlépe chutná namazaný škvarkovým sádlem nebo třeba ke guláši, pečenému masu, domácí konzervě a pod.
Podobné recepty jako Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky
Mrkvový chlebík s fenyklem (DlabemeZdrave) recept
Lehký pšenično-žitný chlebík s kmínem (DlabemeZdrave) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 DlabemeZdrave
Podobné recepty jako Mrkvový chlebík s fenyklem (DlabemeZdrave)
Lehký pudingový krém recept
Postup přípravy. Do studeného mléka dáme pudinkový prášek a šleháme ručním šlehačem na nejvyšší otáčky 3 minuty (až vznikne pevná hmota). Šlehačku ušleháme v druhé nádobě také do tuha. Jak vyšlehat dokonalou šlehačku. Následně smícháme pudinkovou a šlehačkovou hmotu a vznikne nám jemný, lehký a málo ...
Podobné recepty jako Lehký pudingový krém
Lehký piškotový dezert recept
Postup přípravy. Nejprve si připravíme piškotové těsto. Ušleháme sníh z bílků. Potom žloutky s cukrem, přidáme 3 lžíce horké vody a mouku, kterou prosíváme. Nakonec opatrně vmícháme sníh. Pečeme buď na pečícím papíru nebo na vymazaném a vysypaném plechu (pekla jsem to na pekáči, ale může být i dortová forma).
Podobné recepty jako Lehký piškotový dezert