Rychlý oběd
Uvařit v co nejkratší době a s minimem ingrediencí báječné jídlo? Kdo by si to nepřál! Pro všechny, kdo bojují s nedostat...
Kuřecí nudličky
Když se kuřecí nudličky správně připraví, jsou křehké a šťavnaté. Velmi záleží na mase, mladé maso z kuřecích prsou je pr...
Kuře a la bažant
Kuře a la bažant můžeme podávat stejně jako zvěřinu s dušeným červeným zelím. A k tomu třeba bramborové knedlíky. Foto: F...
Kuskusoto recept
Kuskus je vyrobeny z krupice a vody. Pouziva se krupicna mouka z tvrde psenice ( tez se da udelat i z jinych cerealii, dokonce i z ryze). Rucni vyroba je dost pracna, neb mouka se strika vodou a krouzivym pohybem ruky se zacnou tvorit kulicky kuskusu, pak se susi. Delala se ruznych kalibru. Odpovědě
Podobné recepty jako Kuskusoto
Ricotta s osmaženými olivami a rozmarýnem
Na mírném stupni opékejte asi 2 minuty, až se olivy nafouknou. Přidejte otrhané lístky rozmarýnu a smažte ještě 1 minutu. Odstavte a vmíchejte ocet. Ricottu sceďte, rozdělte na talíře a zalijte olivovou směsí. Podávejte teplé. Autor: Středomořská kuchařka. Ricotta s osmaženými olivami a rozmarýnem.
Podobné recepty jako Ricotta s osmaženými olivami a rozmarýnem