Slané briošky s cibulkou a uzeným masem
Postup přípravy. Cibuli nadrobno nakrájíme a do světle hněda orestujeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájené maso a ještě chvilku opékáme. Hotovou směs přendáme do misky a do horké pánve dáme lžíci vody a vařečkou seškrábneme vše co v pánvi zbylo. Vlijeme do misky k cibuli a masu a necháme vystydnou
Podobné recepty jako Slané briošky s cibulkou a uzeným masem
Makové řezy s mandlovou drobenkou
Zapneme troubu na 180° C a ustřihneme pečící papír na velikost plechu 32x23 cm. Odpočinuté těsto rozválíme přímo na pečícím papíru a i s ním vložíme na plech. Na těsto navrstvíme makovou náplň, uhladíme a posypeme rovnoměrně drobenkou. Vložíme do trouby a pečeme cca 20-25 minut dorůžova .
Podobné recepty jako Makové řezy s mandlovou drobenkou