Suang-si recept
Postup přípravy. Hovězí si nakrájíme na nudličky a přez noc naložíme do sojové omáčky, solamylu, trošky pepře a soli, přikápneme trochu olivového oleje. Na druhý den vložíme na rozpálený olej, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme červené suché víno, asi deci, nakrájený pórek, červenou
Podobné recepty jako Suang-si
Omeleta s knedlíkem podle babičky
Přidáme kostičky knedlíku a za občasného promíchání je opečeme dokřupava a zlaté barvy. Na opečené knedlíky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a necháme srazit. Omeletu přesuneme na talíř, posypeme smaženou cibulkou a nasekanou zelenou natí. Podáváme s kyselou okurkou, salátem z kysaného zelí nebo
Podobné recepty jako Omeleta s knedlíkem podle babičky