Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Maso vykostíme, prošpikujeme slaninou, potřeme rozpuštěným máslem a na 2 dny uložíme do lednice. Do kastrolu dáme máslo, na kostičky nakrájenou…
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Pikantní medová žebra recept
Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat.Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme…
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra
Srnčí maso na smetaně
srnčí maso kýta, plec nebo hřbet. kořenová zelenina mrkev, celer. koření - divočina od Vitany. bobkový list tymián uzený špek smetana 12% hladká mouka na zahuštění. sůl Postup přípravy receptu. 1. Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme d
Podobné recepty jako Srnčí maso na smetaně