Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Postup přípravy receptu. 1. Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a nového koření, bobkový list, mrkev, cibuli, celer a kořen petržele. Zalijeme studenou vodou, osolíme.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí játra na majoránce
kuřecí játra 500 g. bílé víno (suché) 100 ml. smetana ke šlehání 200 ml. cibule (nakrájená najemno) 1 ks. jablka (menší, nakrájené na kostičky) 1 ks. majoránka (lístky) 6 snítek. česnek (nasekaný najemno) 1 stroužek. máslo kousek. extra virgin olivový olej.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody. Maso Oběd Pečení Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Houska Kuře Máslo Muškátový oříšek Pepř mletý Petrželka Smetana Sůl Vejce. Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha - recept: Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova.Cibulku ...
Podobné recepty jako Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha recept
Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha. Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem milovníkům grilovaných specialit. 0,0 (0×) kucerova45. 0 názorů.
Podobné recepty jako Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Jednoduchou hráškovou polévku s krásnou svěží barvou mají rádi nejen dospělí, ale oblíbí si ji také děti. Nejlepší je z mladého a čerstvého hrášku, ale uvařit ji můžeme i z mraženého. Je zahuštěná bramborem, lahodnou chuť doplní voňavá slanina a cibule. 4,9 (156×) markeva. 81 názorů.
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha
Utopenci podle Pohlreicha jsou pikantní a pochutnáte si na nich znamenitě. Možná jedna dávka nebude stačit. (celý recept)
Podobné recepty jako Utopenci podle Pohlreicha
Polévka z růžičkové kapusty recept
Cibuli orestujeme na oleji a přidáme i překrájené kapustičky, přelijeme vývarem a při střední teplotě asi 15 minut vaříme. Na suché teflonové pánvi opražíme slunečnicová semínka a nivu si nakrájíme na kostky. Kapustu rozšleháme na pyré a vmícháme zakysanou smetanu a 2/3 nivy. Osolíme, opepříme a přidáme ...
Podobné recepty jako Polévka z růžičkové kapusty
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Štítky Zdeněk Pohlreich ztracené vejce kulajda. Uvařte si tradiční českou polévku v luxusním provedení podle Zdeňka Pohlreicha. Nevařte z vody, ale začněte světlou jíškou a silným kuřecím vývarem. A nepřeslechněte jednu dobrou radu: Od přípravy této polévky nikam neodcházejte, nebo vám uteče!
Podobné recepty jako VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
Grilovaná vepřová panenka s paprikami se sýrem podle ...
Papriky z jedné strany podélně nařízněte a do každé vložte špalíček sýra. Vložte na gril nad nepřímé žároviště a grilujte 8–10 minut, dokud sýr nezměkne a nerozpustí se. Jarní cibulky podélně rozřízněte a grilujte 3 minuty. Panenky vybalte z alobalu a nakrájejte na plátky silné zhruba 1,5 cm. Servírujte je s ...
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová panenka s paprikami se sýrem podle ...
Kuřecí prsa podle Pohlreicha
Fotogalerie. zážitek pro oko. Přidat fotku. Hodnocení obsahu. Sdílejte obsah s přáteli. 60 min 2 porce. Kuřecí prsa podle Pohlreicha podávejte třeba s vařenými brambory politými máslem. Nebo k nim opečte nasucho v troubě hranolky a přidejte nějakou svou oblíbenou omáčku. ( celý recept)
Podobné recepty jako Kuřecí prsa podle Pohlreicha
Růžičková kapusta podle Pohlreicha
Způsob přípravy. Důkladně očištěnou kapustu krátce povaříme v osolené vodě. Pak vodu scedíme a kapustu nasypeme do vysoké pánve , kde ji na oleji krátce osmahneme. Přidáme i špetku kmínu a utřený česnek a dobře promícháme. Kapustu nakonec podlijeme trochou vody a krátce dusíme dokud nezměkne.
Podobné recepty jako Růžičková kapusta podle Pohlreicha
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Postup přípravy receptu. 1. Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou tak, aby byla zrnka ponořená. Přidejte jeden oloupaný stroužek česneku a polovinu petržele, opepřete a vařte na mírném stupni do změknutí, zhruba 1 hodinu. Pokud se voda vyvaří, přilijte novou studenou.
Podobné recepty jako Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Jednoduchá kapustová polévka recept
Jednoduchá kapustová polévka. Tato polévka obsahuje typické české suroviny a neprávem opomíjenou kapustu. Díky uzenému masu má ten správný říz. Špek s cibulí osmažíme, přidáme uvařenou kapustu a pak společně s uzeným masem vaříme ve vývaru z kapusty. 5,0 (43×) lemarti. 29 názorů.
Podobné recepty jako Jednoduchá kapustová polévka
Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
V prvním díle, který se zaměřuje na moderní českou kuchyni to zákonitě musela být nevšední variace na vepřo–zelo. 4 porce. 60 minut. Suroviny. vepřové kotlety 4 ks. fenykl (mletý nebo drcený) 1 špetka. červené zelí (špičaté) 1 hlávka. hladkolistá petržel 1 hrst. olivový olej (na pokapání) sůl. čerstvě namletý pepř (černý) Celerové pyré. celer 1 kg.
Podobné recepty jako Vepřová kotleta s grilovaným zelím a celerovým pyré podle ...
Pohlreichova pórková polévka
1. l hovězí vývar nebo bujon. Postup přípravy receptu. 1. Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem. 2. Na dno talíře dáme trochu strouhaného sýra a přelijeme horkou polévkou. Můžeme doplnit osmaženými kostičkami chleba.
Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla. Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody. Přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů asi 20 min.
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka recept
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka. 5,0 (31×) 1974andrea. 14 názorů. 13. 2. 2015 13:42. 1974andrea. Tady může být vaše fotka :)
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Hamburger podle Pohlreicha
Hamburger podle Pohlreicha - recept: Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině. Po 1,5 hodině vaření masa oloupejte cibuli ...
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Carpaccio z červené řepy se sýrem a rukolou recept
Dáme péci do trouby na 60 minut při 200 °C. Mezitím si připravíme zálivku. Svařit ocet s cukrem, přidat ostatní ingredience. Nakonec pomalu všleháváme olej. Upečenou řepu oloupeme, nakrájíme na slabé plátky. Podáváme s rukolou, sýrem, přelité zálivkou.
Podobné recepty jako Carpaccio z červené řepy se sýrem a rukolou
Polévka z bílých fazolí
Fazole z plechovky opláchněte pod studenou vodou a přidejte do hrnce. Zalijte 800 ml vývaru, osolte, opepřete a nechte vařit asi 10 minut. Polévku rozmixujte pomocí tyčového mixéru, pokud se vám zdá polévka příliš hustá, přidejte zbylý vývar. Ochuťte vinným octem a pro zjemnění použijte smetanu.
Podobné recepty jako Polévka z bílých fazolí
Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka
Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka. Ve čtvrtém díle Jak to bylo, šéfe? se Zdeněk Pohlreich potkal s kuchařem Jáchymem Pavelekem, který v Havířově provozuje Bistruck, zaměřený na street food jídla z celého světa. Společně uvařili oblíbené chilli s mletým masem a fazolemi.
Podobné recepty jako Jak to bylo, šéfe? Chilli con carne podle Jáchyma Paveleka