Smrže jednoduše na másle recept
Houby vhodíme na pánev s rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme. Mícháme, houby pustí vodu, která se opět vypaří a ještě je trochu opečeme. Celková doba přípravy cca 15 minut. Před dokončením přidáme zelenou petrželku a ještě prohřejeme. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty jako Smrže jednoduše na másle
Srnčí maso po zámecku recept
Mírně pokapeme olejem a za stálého míchání osmahneme. Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, na kostičky nakrájenou mrkev a celer nebo spařené rozinky. Vypečenou šťávu podle potřeby zředíme, ale nemixujeme ani nezahušťujeme
Podobné recepty jako Srnčí maso po zámecku
Sírovec na kari omáčce recept
Letos sem dělala ze sírovce matesy a bylo to super.Pokud je mladý je to pochoutka. Na kari jsem ho ještě nedělala,příště vyzkouším tento recept.Teď už je asi po a mladý sírovec nenajdu.Musí to být ale chuťovka. Odpovědět JanaDorazinova 26. 5. 2012 11:17 Já ji taky neznám, ale mám ráda nové nápady. O
Podobné recepty jako Sírovec na kari omáčce
Matjesy ze sírovce recept
Postup přípravy. Sírovec nakrájíme na tenké plátky (2-3 mm), vložíme do hodně osolené vody a krátce (10 minut) povaříme. Vodu slijeme, houbu necháme okapat. Do sklenice 0,7 litru skládáme vrstvy cibule, sírovce, koření. Nálev: svaříme 0,7 litru vody, 1 dcl octa, 5 kuliček sacharinu. Horký nálev nali
Podobné recepty jako Matjesy ze sírovce