Jablečná omáčka bude výtečná třeba k vepřové pečeni. Můžeme ji podávat teplou i studenou. (celý recept)
Jablečná omáčka bude výtečná třeba k vepřové pečeni. Můžeme ji podávat teplou i studenou. Protože víme, jak jsou jablka zdravá, neuškodí občas si ji uvařit.
Jablka omyjeme, oloupeme a nakrájíme na ...
Jablečná omáčka bude výtečná třeba k vepřové pečeni. Můžeme ji podávat teplou i studenou. Protože víme, jak jsou jablka zdravá, neuškodí občas si ji uvařit.
Jablka omyjeme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Nasypeme je do hrnce, přidáme cukr a citronovou nebo pomerančovou kůru a vše zalijeme asi 200 ml vody.
Vše přivedeme k varu a za občasného zamíchání pomalu vaříme asi 20 minut. Odstraníme pomerančovou kůru a měkká jablka rozmačkáme na hladkou kaši.