Mořská štika na zázvoru recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Mořská štika na zázvoru je pikantní rybí jídlo připravené snadno a rychle v troubě. Můžeme místo štiky použít i jinou mořskou rybu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g filetů z mořské štiky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • kousek zázvoru
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 celý pórek
  • 2 lžičky kaparů
  • sůl
  • 1 menší cibule
  • 1 citron
  • 1 lžíce estragonu


Způsob přípravy

Rybí filety potřeme hořčicí a pokapeme čerstvou šťávou z citronu. Pekáč vymažeme olejem, položíme do něj filety, přidáme na kolečka pokrájený pórek, nahrubo nakrájenou cibuli, nadrobno nasekanou chilli papričku, kapary a estragon.

Pekáč vložíme do trouby předehřáté na střední teplotu a upečeme rybu do měkka. Nakonec jídlo podle chuti osolíme a podáváme třeba s vařenými brambory politými rozpuštěným máslem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Mořská štika na zázvoru recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Mořská štika na zázvoru.
Nebo hledejte podobné podle části názvu mořská štika zázvoru .
Hledat podobné recepty na internetu jako Mořská štika na zázvoru

Kde najít informace



×