Polévka z kachních nebo husích drůbků recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Tento recept je další variace na drůbeží polévku, tentokrát z kachních nebo husích drůbků. Polévka se vyznačuje výraznou , plnou chutí a vydatností.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • kachní nebo husí drůbky
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • kmín
  • 10 dkg kořenové zeleniny
  • 1 cibule
  • 2 dkg másla
  • 2 dkg hladké mouky
  • 4 dkg rýže
  • pažitka


Způsob přípravy

Omyté drůbky zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme několik zrnek pepře, trochu majoránky, kmín a pomalu přivedeme do varu.

Asi po hodině přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a cibuli. Z másla a mouky upražíme světlou jíšku, přidáme do polévky a povaříme.

Potom polévku přecedíme, přidáme přebranou a omytou rýži a dobře povaříme. Do hotové polévky přidáme rozsekanou pažitku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z kachních nebo husích drůbků recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka kachních nebo husích drůbků .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z kachních nebo husích drůbků

Kde najít informace



×