Celerová remuláda recept
Postup přípravy receptu. Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Pokapeme citrónem a necháme chvilku odležet v chladnu. Do majonézy přidáme nastrouhané okurky, pokrájené kapary, bylinky, nastrouhaný žloutek a dochutíme hořčicí, solí a pepřem.
Podobné recepty jako Celerová remuláda
Remuláda a la France
Remuláda a la France - recept: V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než
Podobné recepty jako Remuláda a la France
Rychlá tatarská omáčka recept
Od remulády se odlišuje tím, že neobsahuje hořčici. Takže ne okurky, ale hořcice nemá v pravé tatarce co dělat. Co kdyby jste se příště nejdřív informoval:))) Já přidávám taky hořčici a hlavnÍ věc je, že chutná.
Podobné recepty jako Rychlá tatarská omáčka
Naložený hermelín perníčkový speciál
Sýry podélně rozkrojte a prosypejte perníkovou směsí. Opět zaklapněte. Vkládejte na střídačku do sklenic, vždy tak, aby byly vrstvy cibulové remulády mezi sýry, zasypávejte ořechy a chilli papričkou. Nakonec zalijte olejem ne úplně po okraj. Nechte ještě chvíli odpočinout a následně zaklapněte sklen
Podobné recepty jako Naložený hermelín perníčkový speciál
Nakládaný houbařský hermelín á la kulajda
Takto připravené suroviny začněte vrstvit do sklenice. Na dno sýr, na něj vrstvu natvrdo uvařených vajec, přidejte lžíci koprové remulády, kolečka bílé cibule, bobkový list a jalovec. Takto opakujte, až je sklenice zaplněná pod okraj. Nakonec zalejte rostlinným olejem, aby bylo cca 2 centimetry nad
Podobné recepty jako Nakládaný houbařský hermelín á la kulajda
Marinovaná makrela s koprovou remuládou
Ryby nakrájíme na filety. Cibuli nakrájíme na drobno. Ocet smícháme se lžičkou soli, cukrem a hořčicí. Mícháme až se cukr rozpustí a přidáme hořčicí. Touto remuládou potřeme ryby a necháme 5 dní marinovat v nádobě s víčkem. Nyní si připravíme koprovou remuládu: všechny ingredience musí být vychlazen
Podobné recepty jako Marinovaná makrela s koprovou remuládou