Sdílet:

Svit salát recept


Svit salát recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Svit salát, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Svit salát. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Svit salát receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Segedínský salát recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Segedínský salát recept

Tématické fráze: salát svit segedýnský salát "segedýnský salát" segedin ze sterilovaného zelí salat junior segeninsky salat "segedýnský salát" salát ze sterilovaného zelí segetinsky salát recept salaty ze sterilovaneho zeli segedýnsky segeninsky guláš recept segedýnský salát recept zelný salát svit

Podobné recepty jako Segedínský salát

Salát s bílkovým svítkem a řeřichou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Salát s bílkovým svítkem a řeřichou recept

Postup přípravy receptu. Bílky vyšleháme metličkou se solí a přidáme řeřichu. Na lehce vymazané pánvičce uděláme z vyšlehaného bílku omeletu.

Podobné recepty jako Salát s bílkovým svítkem a řeřichou

Teplý bramborový salát s vaječným svítkem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Teplý bramborový salát s vaječným svítkem recept

Postup přípravy receptu. Uvaříme brambory ve slupce – asi tolik, kolik bychom jich vařili pro normální přílohu. Brambory nesmí být převařené, jen jako na salát (když vařím brambory ve slupce, vodu hodně osolím a přidám lžíci octa, pak zaručeně neprasknou).

Podobné recepty jako Teplý bramborový salát s vaječným svítkem

Polévka s pak choi a smaženým vaječným svítkem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Polévka s pak choi a smaženým vaječným svítkem

PRIMA TIP: Pak choi salát je druh čínského zelí. Je tužší než ostatní listové saláty, ale křehčí než čínské zelí. Svěží zelené lístky mají tužší střed, který tepelnou úpravou příjemně změkne. Pak choi se hodí do zeleninových salátů i pokrmů připravovaných ve woku či do asijských vývarů. Kombinace se

Podobné recepty jako Polévka s pak choi a smaženým vaječným svítkem

Květák  rychlé kvašení + Okurky na zimu
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Květák rychlé kvašení + Okurky na zimu

Sklenici postavíme mimo přímý svit slunce na talířek při pokojové teplotě a necháme 2-3 dny kvasit. Pokud jsou vedra kvašení probíhá rychleji. Takže to zkrátíme : u jakékoliv zeleniny, jakmile uvidíme ve sklenici mléčné zbarvení vody, tak je hotovo a můžeme podávat k jídlu. Nakvašenou zeleninu i s n

Podobné recepty jako Květák rychlé kvašení + Okurky na zimu

recept internet
recept internet

Kvašené zelí

Takto naložené zelí necháme při pokojové teplotě (mimo přímý svit slunce) kvasit 5-7 dnů (v teplých dnech kratší dobu). Vykvašenou zeleninu rozdělíme do menších šroubovacích sklenic (plníme až po okraj) a dáme do lednice. Zelenina vydrží nejméně 3-4 měsíce. Poznámka: Množství surovin je na pětilitro

Podobné recepty jako Kvašené zelí

recept internet
recept internet

Kuře ve svítku

Kousky kuřete pokapejte olejem, poklaďte máslem, podlejte horkou vodou a dejte tento základ péct, bude to trvat asi 45 minut. Můžete ho samozřejmě občas polít vypečenou šťávou.

Podobné recepty jako Kuře ve svítku

recept internet
recept internet

Zeleninová polévka s kopřivovým svítkem

Z kopřiv otrháme lístky, spaříme vroucí vodou, scedíme a necháme okapat. Vychladlé kopřivy jemně nasekáme nebo rozmixujeme.

Podobné recepty jako Zeleninová polévka s kopřivovým svítkem

Kde najít informace



×