Zavařené domáci klobásy na pozdní léto recept
Mariana:Když zavařujeme klobásy do plechovek, naplníme plechovku, zalijeme plně převařenou osolenou vodou - na 1 litr 20 g soli, a vaříme 2,5 hod. na 100°. Po uvaření plechovky rychle zchladíme ve studené vodě. Tak to děláme my a ještě se nám nestalo, že by se nějaká nafoukla nebo zkazila. Odpovědět
Podobné recepty jako Zavařené domáci klobásy na pozdní léto
Klobása v bramborovém těstě recept
Cesto rozvaľkáme na hrubší plát, do stredu dáme uvarené klobásy a stočíme do valca. Boky dobre utesníme, valec potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre pri strednej teplote 20 min. Potom potrieme opäť vajíčkom, posypeme syrom a dopečieme.
Podobné recepty jako Klobása v bramborovém těstě